Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: "Τελειώνει" ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ - Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης - Ραγδαίες εξελίξεις!
| 2021-04-04 22:08:00

"Τελειώνει" ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ - Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης - Ραγδαίες εξελίξεις!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνει" ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ - Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης - Ραγδαίες εξελίξεις!

Το… αφεντικό της Ένωσης μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό… παίρνει σκούπα, απόψε κιόλας. Το ρεπορτάζ τρέχει!  

Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Η ντροπιαστική ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 5-1 δεν πρόκειται να περάσει έτσι στην Ένωση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στην ομάδα, γιατί πολύ απλά αυτό το ποδοσφαιρικό σύνολο αποδείχθηκε ανάξιο να μπει στο νέο γήπεδο του συλλόγου.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το τέλος της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ήδη και πριν τα πλέι-οφ, ο Ισπανός προπονητής μόνο δεδομένη δεν είχε τη θέση του και για του χρόνου. Ωστόσο, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, μα πάνω απ’ όλα μετά τον διασυρμό από τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, η απόφαση είναι οριστική. Ο Μανόλο τελείωσε!

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες, καθώς η ΑΕΚ αν δεν «ξυπνήσει» άμεσα, κινδυνεύει να χάσει το... τρένο για την Ευρώπη. Αν δεν το έχει χάσει ήδη οριστικά. Να σημειωθεί, ότι από το «κύμα» των αποχωρήσεων δεν θα γλιτώσουν ούτε οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτες στιγμές: Δεν άφηναν τους παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν - Τι ζήτησαν οι οπαδοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

  https://sportdog.gr/blogs/article/641070/sto-kara-skakh-ti-tha-ginei-re-gamwto-htan-h-hellip-rizoypolh-ths-aek-gia-ola-ftaiei-o-alhths-o-karera

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags