Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ρουκέτες" Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ - "Είστε ξεφτίλες - Θα σας αλλάξω όλους" - Έκραξε Χιμένεθ
| 2021-04-05 15:42:00

"Ρουκέτες" Τίγρη στους παίκτες της ΑΕΚ - "Είστε ξεφτίλες - Θα σας αλλάξω όλους" - Έκραξε Χιμένεθ

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Τίγρη στους παίκτες της ΑΕΚ - "Είστε ξεφτίλες - Θα σας αλλάξω όλους" - Έκραξε Χιμένεθ

Άστραψε και βρόντηξε στο ξενοδοχείο της Ένωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΑΕΚ: Άγριο "χώσιμο" του Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες της ομάδας και τον Μανόλο Χιμένεθ!

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μετέβη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα τους με τον Ολυμπιακό, ενώ παρότι στήριξε τον Χιμένεθ, στη συνέχεια τον έκραξε για τις δηλώσεις που έκανε για τους παίκτες.

Χαρακτηριστικά ορισμένα από τα πράγματα που τους είπε ο Μελισσανίδης είναι τα εξής:

«40 χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!

Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!

Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags