Facebook Pixel Champions League: Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα - Απίστευτες δηλώσεις για FIFA και UEFA - Τους... τα έχωσε άγρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-05 19:50:00

Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα - Απίστευτες δηλώσεις για FIFA και UEFA - Τους... τα έχωσε άγρια!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα - Απίστευτες δηλώσεις για FIFA και UEFA - Τους... τα έχωσε άγρια!

Ο Καταλανός τεχνικός είναι ενοχλημένος και προέβη σε... ανεπανάληπτο ξέσπασμα. Ο λόγος που εξαπέλυσε  ευθεία επίθεση με "σκληρές" εκφράσεις για τις δύο Ομοσπονδίες.

Champions League: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξαπέλυσε επίθεση κατά των FIFA και UEFA για το "ασφυκτικό" πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν επιβάλλει στις ομάδες.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι FIFA και UEFA "σκότωσαν" τους παίκτες και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν μέχρι να φτάσουν στα όρια τους.

«UEFA και FIFA σκότωσαν τους παίκτες. Πάει πολύ. Δεν είχαν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα από όταν άρχισε η σεζόν, ούτε ένα. Είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, να είναι έτοιμος κάθε μέρα.

Ο λόγος που κάνω rotation σε κάθε αγώνα με έξι ή επτά παίκτες είναι επειδή όλοι παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, δεν πρόκειται να αφήσω τους ίδιους να παίζουν μέχρι να μην μπορούν άλλο. Κάποιοι θέλουν να παίζουν κάθε μέρα, αλλά είναι αδύνατον να παίζεις σε όλες τις διοργανώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags