Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τσο… με τρέλα - Εξτρέμ που θα κάνει "οργια" σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Έρχεται από Παρί και Έβερτον!
| 2021-04-06 22:44:00

Τσο… με τρέλα - Εξτρέμ που θα κάνει "όργια" σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Έρχεται από Παρί και Έβερτον!

BoxtoBox
Τσο… με τρέλα - Εξτρέμ που θα κάνει "όργια" σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Έρχεται από Παρί και Έβερτον!

Σκάουτερ που ξέρει την αγορά, τον παρουσιάζει ως... λαχείο και ιδανική περίπτωση για ομάδα που μπορεί να πληρώσει το κασέ του. Έχει τρομερό βιογραφικό και θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Sportdog.gr έχει το παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Σκάουτινγκ. Πόσο εύκολα αναπαράγεται πόσο δύσκολα υλοποιείται. Ας δούμε πως ορίζεται η έννοια του «talent scout». Σύμφωνα με διεθνή λεξικά πρόκειται για: ένα πρόσωπο που δεσμεύεται να ανακαλύψει και να περισυλλέξει ανθρώπους με ταλέντο για έναν συγκεκριμένο τομέα ή δραστηριότητα. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται, μόνο, για ποδοσφαιρική διαδικασία.

Υπάρχουν ανιχνευτές ταλέντων κάθε είδους. Εννοείται είναι αστείο να μιλάμε για σκάουτινγκ έμπειρου παίκτη. Ο σκάουτερ πρέπει να βρει παίκτη που δεν τον ξέρει η... μάνα του, που λέει ο λόγος. Όχι να κάνει εισήγηση για έτοιμους παίκτες. Αυτή είναι μια διαφορετική διαδικασία, δεν είναι σκάουτινγκ.

Κι αφού έκανα τον απαραίτητο πρόλογο, πάμε στο παρακάτω. Ο φίλος μου ο Σέρτζιο, ο κορυφαίος σκάουτ που κυκλοφορεί στα Βαλκάνια και ακόμα παραπέρα, μου ανέφερε τρία (3) ονόματα όταν του είπα να μου προτείνει εξτρέμ για τον Ολυμπιακό. Έναν από Γαλλία, έναν από Βραζιλία και έναν από Σκανδιναβία. Σήμερα θα σας μιλήσω γι' αυτόν από Γαλλία.

Μοχάμεντ Αλί Τσο τον λένε. Έχει γεννηθεί στη Γαλλία και αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Παρί ενώ έχει περάσει και από την Έβερτον. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το έχει υπογράψει στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται τώρα, την Ανζέ. Τον Γενάρη έκλεισε τα 17 χρόνια. Είναι 1.82μ. Έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού αλλά έχει παίξει στην Κ16 της Αγγλίας. Ο φίλος μου ο Σέρτζιο είναι πολύ... ζεστός με τον Μοχάμεντ. Θεωρεί ότι μια ελληνική ομάδα που έχει χρήματα να επενδύσει, αξίζει να τα σπρώξει στον Μοχάμεντ Αλι Τσο.

Το boxtobox έκανε λοιπόν την πρότασή του, επειδή έχει και... ψώνιο τέτοιο. Όποιος θέλει, ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κούγιας: "Απογοητευμένος από Σαββίδη - Οικονομικό θέμα στον ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Χιμένεθ και Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags