Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όλα… τούμπα με Μπόλονι - Φεύγουν κορυφαία ονόματα στον ΠΑΟ - "Τέλος" δύο εξτρέμ από το Λιμάνι!
| 2021-04-07 13:15:00

Όλα… τούμπα με Μπόλονι - Φεύγουν κορυφαία ονόματα στον ΠΑΟ - "Τέλος" δύο εξτρέμ από το Λιμάνι!

Του Αδέσποτου
Όλα… τούμπα με Μπόλονι - Φεύγουν κορυφαία ονόματα στον ΠΑΟ - "Τέλος" δύο εξτρέμ από το Λιμάνι!

Μεγάλες αλλαγές σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό, ρεπορτάζ με ονόματα. Πώς και γιατί υπάρχει ανατροπή με τον Ρουμάνο τεχνικό, ποιος είναι πλέον πιο πιθανό να αποχωρήσει και γιατί θα φύγει και ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο συμβόλαιο. Εξελίξεις και στον Ολυμπιακό, όπου... μαζεύουν βαλίτσες δύο ξένοι άσοι. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Λάζλο Μπόλονι και γιατί είναι πιο πιθανό να φύγει πλέον ο Πιέρ Ντρεοσί; Ο νεαρός άσος που φεύγει δανεικός με εντολή του Ρουμάνου και το TOP όνομα που δεν χωράει στο ρόστερ. Μεταγραφικές εξελίξεις και αποχωρήσεις θα έχουμε και στον Ολυμπιακό…

** Αν φύγει κάποιος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, δεν θα είναι ο Μπόλονι. Με τα τωρινά δεδομένα πιο πιθανό να κουνήσει μαντίλι ο Ντρεοσί και όχι ο Ρουμάνος προπονητής. Κόντρα στα τελευταία ρεπορτάζ, πιο πιθανό είναι ο Μπόλονι να εξαντλήσει το κλειστό συμβόλαιο που έχει για 1.5 χρόνο!

 ** Πιστεύει πάρα πολύ στον Αθανασακόπουλο ο Μπόλονι. Ζήτησε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αλλά να φύγει δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

**Αν δεν φύγει ο Μακέντα, που δύσκολα θα φύγει, θα πρέπει να βρεθεί λύση για να φύγει ο Καρλίτος, παρότι έχει συμβόλαιο.  Δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα, αποδείχθηκε και με Πογιάτος και με Μπόλονι. Όταν παίζει ο ένας, ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος. Και δεν μπορείς να έχεις δύο τέτοια μεγάλα συμβόλαια και το ένα να κάθεται στον πάγκο ή στην εξέδρα με 600.000 ευρώ. Πλέον ο Ιταλός επέστρεψε και είναι βασικός. Την ίδια ώρα στην ιεραρχία των επιθετικών, ο Καρλίτος είναι τρίτος πίσω από τον Ιωαννίδη. Και δικαιωματικά έχει συμβεί αυτό. Επίσης, ο Μακέντα είναι πιο συμπαθής και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ!

** Δεν νομίζω ότι θα πληρώσει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Μπρούμα και θα συνεχίσει να ψάχνει τον αντι-Ποντένσε και το φετινό καλοκαίρι. Δεν είναι εύκολο να τον βρει. Γράφουν από χθες για Μπελχαντά, που έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατά, αλλά δεν είναι καθαρός εξτρέμ. Είναι 10αρι που έχει παίξει και στα άρα. Έχει προταθεί πάντως, αλλά δεν ξέρω πόσο ουσιαστικό είναι ότι όντως ασχολούνται από το Λιμάνι.

** Όσον αφορά τους εξτρέμ του Ολυμπιακού, επίσης ο Ραντζέλοβιτς το καλοκαίρι πιθανότατα θα φύγει. Θα δούμε για το πώς θα γίνει αυτό, ίσως δανεικός με οψιόν αγοράς. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ολλανδίας. Στον Ολυμπιακό πάντα θα είναι συμπληρωματικός και αυτό λογικά δεν του αρκεί. Πάντως, δείχνει ότι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Μόνο βασικός, πετάει έξω Φορτούνη" - Σκάει 1 εκατ. ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags