Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κάνει την ανατροπή ο Αλαφούζος; - Απόφαση-φωτιά για Μπόλονι - Πού ποντάρει ο Ρουμάνος!
| 2021-04-08 16:52:00

Κάνει την ανατροπή ο Αλαφούζος; - Απόφαση-φωτιά για Μπόλονι - Πού ποντάρει ο Ρουμάνος!

Κάνει την ανατροπή ο Αλαφούζος; - Απόφαση-φωτιά για Μπόλονι - Πού ποντάρει ο Ρουμάνος!

Τα πεπραγμένα του Λάζλο Μπόλονι στον "πράσινο" πάγκο, η ανατροπή που ήρθε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και το δίλημμα του Γιάννη Αλαφούζου. Το Sportdog έχετι το ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.
 

Παναθηναϊκός: Πώς αλλάζουν οι καιροί; Από εκεί που ο Λάζλο Μπόλονι βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πλέον μπορεί να νιώθει πιο ασφαλής ξανά. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος των πλέι-οφ.

Το κλίμα είναι προφανές ότι έχει αντιστραφεί για τον Ρουμάνο τεχνικό και οι βασικοί λόγοι, είναι δύο. Πρώτον, διότι έρχονται πάλι τα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ότι παίζει κάτι διαφορετικό, ούτε έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Απλά, όπως όταν δεν μπαίνουν τα γκολ στις  λίγες τελικές που κάνει χάνει βαθμούς, έτσι όταν είναι εύστοχος κερδίζει. Τόσο απλά.

Ο δεύτερος λόγος που ο Μπόλονι άλλαξε το κλίμα, σχετίζεται καθαρά με τις αγωνιστικές επιλογές του. Σταμάτησε να έχει στο περιθώριο σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Μακέντα, ο Χατζηγιοβάνης και εκείνοι, με τη σειρά τους, είναι σταθερά οι MVP των πρασίνων» από τότε. Οι σχέσεις μεταξύ τους, σε ένα μεγάλο βαθμό, έχουν εξομαλυνθεί.

Βέβαια, όλα όσα έχουν συμβεί τώρα δεν διασφαλίζουν τη θέση του Λάζλο Μπόλονι για την επόμενη σεζόν.  Ο Γιάννης Αλαφούζος, ακόμα, δεν έχει κατασταλάξει στο ποιος θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι και μετά. Πάντως αν ο Ρουμάνος βγάλει το κλαμπ στην Ευρώπη, θα κερδίσει κι άλλους πόντους παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 30 εκατ. ευρώ και ο… κίνδυνος για Ζαγοράκη - Αυτή είναι η γυναίκα που "αποφασίζει" στην ΕΠΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags