Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Άκυρο" από top άσο Παναθηναϊκού σε Ισπανούς - Κάτι... χρωστάει στον Ολυμπιακό!
| 2021-04-08 17:05:00

"Άκυρο" από top άσο Παναθηναϊκού σε Ισπανούς - Κάτι... χρωστάει στον Ολυμπιακό!

Του Ηλία Λιβάνιου
"Άκυρο" από top άσο Παναθηναϊκού σε Ισπανούς - Κάτι... χρωστάει στον Ολυμπιακό!

"Ζουμερό" παρασκήνιο για κορυφαίο παίκτη του Τριφυλλιού, που πλέον... παίζει με τους δικούς του όρους. Τι συνέβη τον Ιανουάριο, πώς ανέτρεψε τα δεδομένα και γιατί είναι "φτιαγμένος" ενόψει του "αιώνιου" ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Πολλές φορές λέμε ότι είναι από τα μεγαλύτερα ατού ενός ανθρώπου είναι η υπομονή και η επιμονή σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Δύο στοιχεία που θα λέγαμε πως έχει σε υπερθετικό βαθμό ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος μόνο δικαιωμένος μπορεί να νιώθει για το γεγονός ότι απέρριψε προτάσεις όπως αυτή της Εσπανιόλ τον περασμένο Γενάρη.

Και όλα αυτά ένα διάστημα που ο Ιταλός φορ δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει στο ματς με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική, για να επιστρέψει σε αυτή στις 14/03, δηλαδή δύο μήνες και 11 αγωνιστικές μετά! Παρ' όλα αυτά ο ίδιος είχε πεισμώσει και επέμενε πως θα... πετύχει και φέτος, κάτι που έλεγε και στους συμπαίκτες του όταν είχε τεθεί το θέμα να φύγει. Κάτι που πέτυχε πλήρως, έχοντας φτάσει να έχει φέτος 9 γκολ, 4 εκ των οποίων στα 3 τελευταία ματς, στα οποία ξεκίνησε και ως βασικός.

Εξάλλου, ο Ιταλός φορ πλέον έχει φτάσει τις 90 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό και νιώθει αρκετά καλά στην Αθήνα. Όσον αφορά το ντέρμπι της Κυριακής ο ίδιος τονίζει όσο μπορεί πως... κάτι χρωστά στον Ολυμπιακό. Σε 7 συμμετοχές ενάντια στην ομάδα του Πειραιά έχει ως απολογισμό 3 ισοπαλίες, 4 ήττες και... κανένα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει την ανατροπή ο Αλαφούζος; - Απόφαση-φωτιά για Μπόλονι - Πού ποντάρει ο Ρουμάνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags