Facebook Pixel ΑΕΚ: "Πιστεύω την ΑΕΚ στην Τούμπα - Άλλο Πανιώνιος και άλλο ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς - Μην... καίμε παίκτες"!
| 2021-04-08 17:42:00

"Πιστεύω την ΑΕΚ στην Τούμπα - Άλλο Πανιώνιος και άλλο ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς - Μην... καίμε παίκτες"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Πιστεύω την ΑΕΚ στην Τούμπα - Άλλο Πανιώνιος και άλλο ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς - Μην... καίμε παίκτες"!

Τι έφταιξε για την Ένωση στα δύο χαμένα ντέρμπι, το μέλλον του Χιμένεθ και τι πρέπει να κάνει η διοίκηση για να αλλάξει την κατάσταση. Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος σχολιάζει στο Sportdog τις εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

ΑΕΚ: Την πίστη του, ότι η ΑΕΚ μπορεί να σώσει τη χρονιά εξέφρασε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

Ο βετεράνος άσος της Ένωσης μίλησε στο Sportdog μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε play offs και Κύπελλο με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και υποστήριξε, ότι η μεταγραφολογία και η προπονητολογία δεν κάνει καλό στην ομάδα. Παράλληλα τόνισε ότι είναι θέμα Χιμένεθ και ποδοσφαιριστών να αλλάξουν την κατάσταση.

Διαβάστε όσα μας είπε:

Πού αποδίδετε τις ήττες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

«Η ομάδα είναι σε μία πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εδώ και πολύ καιρό φαίνεται αυτό. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έδειξαν ότι υπάρχει πτώση ηθικού. Πώς θα λυθεί αυτό; Είναι θέμα του Χιμένεθ και των παικτών. Δεν είναι κακοί παίκτες. Τους έχει πάρει από κάτω και η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Φαίνεται από τον τρόπο που έχασε στο Κύπελλο με γκολ στο 93', ενώ έχασε ευκαιρίες να πάρει το ματς. Από την μία στιγμή στην άλλη δεν μπορούμε να τους βγάλουμε κακούς ή ότι δεν προσπαθούνε. Και όσο δεν σε πάει κάτι τόσο σε παίρνει από κάτω».

Ποια εξέλιξη πιστεύετε, ότι θα πάρουν τα πράγματα μετά τη λήξη της φετινής σεζόν;

«Όπως φαίνεται, είναι δύσκολο να μείνει ο Χιμένεθ την επόμενη χρονιά με αυτά τα αποτελέσματα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση. Να βρεθεί ο προπονητής που θα φτιάξει την ομάδα. Δεδομένα χρειάζονται και παίκτες. Γιατί διαβάζουμε εδώ και καιρό δημοσιεύματα, ότι η ΑΕΚ ψάχνεται για τερματοφύλακα, για στόπερ, για ακραίο μπακ. Αυτό όμως επηρεάζει και τους παίκτες. Γιατί σκέφτονται, ότι η επόμενη μέρα δεν θα τους βρει στην ομάδα.

Η δικιά μου πρόταση είναι, ότι πρέπει να προσπαθήσουν μέχρι τέλους. Να δώσουν ό,τι μπορούν παραπάνω οι παίκτες. Και από εκεί και πέρα η διοίκηση να δρομολογήσει τις εξελίξεις, είτε στο θέμα του προπονητή είτε σε αυτό των προσθαφαιρέσεων. Αυτά απαιτούν οργάνωση, σωστό προγραμματισμό και κατάλληλους ανθρώπους. Θέλουμε όλοι τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας του γηπέδου που χτίζουμε».

Ως επιλογή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, του οποίου το όνομα ακούγεται έντονα, πώς σας φαίνεται;

«Έχει δείξει δουλειά στον Πανιώνιο. Άλλο Πανιώνιος και άλλο ΑΕΚ. Ο προπονητής για να πετύχει, πρέπει να του δώσει η ομάδα και τα κατάλληλα εφόδια. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Εγώ θα επαναλάβω και πάλι, να μην “καίμε” ονόματα (και) των προπονητών. Πρέπει να σώσουμε τη χρονιά. Παίκτες, ποδοσφαιριστές και οι γύρω από την ομάδα πρέπει να δουλέψουν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Επομένως πιστεύετε στην ανατροπή στην Τούμπα;

«Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Πιστεύω στη φανέλα. Πιστεύω στον Δικέφαλο. Πρέπει οι παίκτες να λάβουν τα κατάλληλα κίνητρα για τη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 30 εκατ. ευρώ και ο… κίνδυνος για Ζαγοράκη - Αυτή είναι η γυναίκα που "αποφασίζει" στην ΕΠΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags