Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Καλοκαίρι-φωτιά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή 5.5 εκατ. - "Κάρφωσε" Άρσεναλ, τον έχει "έξω" ο Φαν΄τ Σχιπ
| 2021-04-09 21:42:00

Καλοκαίρι-φωτιά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή 5.5 εκατ.- "Κάρφωσε" Άρσεναλ, τον έχει "έξω" ο Φαν΄τ Σχιπ

Καλοκαίρι-φωτιά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή 5.5 εκατ.- "Κάρφωσε" Άρσεναλ, τον έχει "έξω" ο Φαν΄τ Σχιπ

Η τρομερή σεζόν και ο λόγος που έχασε πολλά παιχνίδια. Η ομάδα του πρέπει είτε να τον ανανεώσει τους επόμενους μήνες είτε να τον πουλήσει, σε εξαιρετική όμως τιμή. Για ποιο λόγο ωστόσο δεν τον βλέπουμε στην Εθνική Ελλάδας;

Εθνική Ελλάδας: Ο Ταξιάρχης Φούντας επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο, κάτι που είναι απολύτως λογικό, αφού έκανε χατ τρικ στην μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Ραπίντ Βιέννης. Ο Έλληνας φορ την φετινή χρονιά έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, παρόλα αυτά δεν χάνει την... παραγωγικότητα του έχοντας προλάβει ήδη να σημειώσει 12 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ. Μάλιστα ένα εξ αυτών ήταν και κόντρα στην Άρσεναλ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέρα από τον τραυματισμό στο χέρι, είχε φτύσει και αντίπαλό του σε φιλικό αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσει 4 έξτρα αγώνες, κάτι που του έκοψε τον ρυθμό. Ενδεικτικά, πριν το χατ τρικ του, την τελευταία φορά που είχε σκοράρει για το πρωτάθλημα ήταν στις 4 Οκτωβρίου σε αγώνα με την Λινζ, όπου είχε σημειώσει ένα γκολ και είχε μοιράσει μια ασίστ. Η... πτώση του και τα 10 συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα της Αυστρίας είχαν ως αποτέλεσμα να γνωρίσει και πτώση η χρηματιστηριακή του αξία, καθώς από τα 4 εκατ. ευρώ, πλέον κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ.

Πάντως, στην Ραπίντ Βιέννης έχει βρει την... υγεία του και όπως δηλώνει θέλει να σηκώσει το πρωτάθλημα. Το ότι έχει εξελιχθεί σε λίρα εκατό για την ομάδα του φαίνεται από το γεγονός ότι μετρά 32 γκολ και 12 ασίστ σε 51 ματς. Σχεδόν ανά ένα ματς δηλαδή συμμετέχει σε γκολ. Ενδεικτικά η αμέσως επόμενη ομάδα του σε παραγωγικότητα ήταν ο Πανιώνιος με 6 γκολ, σε 53 αγώνες!

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, κάτι που σημαίνει ότι είτε θα πουληθεί (περίπου στα 5 εκατ. ευρώ), είτε θα ανανεώσει σε μια ομάδα που ξέρει καλά και έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της. Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδος στις τελευταίες κλήσεις δεν βρέθηκε λόγω των άκαπνων αγώνων του, αλλά εάν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στις κλήσεις του Φαν Σχιπ τον Ιούνιο για τα προγραμματισμένα φιλικά της Γαλανόλευκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Κουρμπέλη, τραγικά λάθη - Ατάκα Γκαρσία: "Αυτόν γιατί τον φέρατε στον ΠΑΟΚ;"

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags