Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το μέλλον του Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη με Μπόλονι - Ποια η απόφαση Αλαφούζου
| 2021-04-10 20:00:00

Το μέλλον του Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη με Μπόλονι - Ποια η απόφαση Αλαφούζου

Του Χρήστου Δημόπουλου
Το μέλλον του Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη με Μπόλονι - Ποια η απόφαση Αλαφούζου

Το κακό ξεκίνημα με τον Ρουμάνο και πώς... κέρδισε τον Φαν'τ Σχιπ και τη θέση στην Εθνική. Έρχεται ένα "καυτό" καλοκαίρι, με το Τριφύλλι πάντως να έχει ξεκάθαρη άποψη για το μέλλον του Έλληνα άσου.

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2019, όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την παραμονή του Τάσου Χατζηγιοβάνη στο σύλλογο, με τον Μυτιληναίο εξτρέμ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, με χρονική διάρκεια έως το 2023.

Από εκείνη τη στιγμή κι ενώ πριν ο ρόλος του στο ροτέισον ήταν περιορισμένος, ο 22χρονος άσος πήρε για τα καλά τα πάνω του. Η απόδοσή του μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι μετά τη συμφωνία του με την ομάδα, ήταν εκκωφαντική. Καθώς όντας ο κορυφαίος του γηπέδου στο Περιστέρι, έδωσε χάρη σε δικό του τέρμα τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Το limit up του Χατζηγιοβάνη συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο της περσινής χρονιάς, η οποία μετά το τέλος της κανονικής περιόδου της Superleague 1 τον βρήκε με 26 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ.

Η πρόοδος του ταλαντούχου εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν ήταν μόνο εμφανής εντός Κορωπίου ή ΟΑΚΑ. Κι αυτό, διότι ο νεαρός αθλητής του «Τριφυλλιού» έχει κεντρίσει την προσοχή και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν'τ Σχιπ. Μάλιστα στις 9 Νοεμβρίου του 2020 ο Χατζηγιοβάνης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική, ενόψει των αγώνων της «γαλανόλευκης» τότε με την Κύπρο (φιλικό), Μολδαβία και Σλοβενία (5η και 6η αγωνιστική του Nations League αντίστοιχα).

Το αβαντάζ και η επόμενη ημέρα

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Χατζηγιοβάνη αγωνιστικά είναι, προφανώς, η ταχύτητά του. Το συγκεκριμένο προσόν μπορεί να το διακρίνει κανείς εύκολα. Το βασικότερο «συν» που παίρνει ως παίκτης, πάντως, είναι άλλο. Ο 23χρονος διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Το χάρισμα, για την ακρίβεια, του να μπορεί να κοιτάξει τον αντίπαλό του κατά πρόσωπο και να τον περάσει με ντρίπλα.

Ο Χατζηγιοβάνης δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα πετάξουν «τυφλά» την μπάλα μπροστά, προσπερνώντας μονάχα με την ταχύτητα τον ποδοσφαιριστή που τον μαρκάρει. Αντίθετα, θα επιχειρήσει να αφήσει τον αμυνόμενο πίσω του στα ίσια, ντριμπλάροντάς τον. Το παραπάνω δεν είναι μόνο ζήτημα τεχνικής. Είναι ακόμα περισσότερου θέμα ποδοσφαιρικού... θράσους (καλώς εννοούμενου πάντα).

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με τον ίδιο ως βασικό επί Πογιάτος. Ο ερχομός του Λάζλο Μπόλονι τον έβγαλε σταδιακά από την ενδεκάδα. Τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού δείχνει την κλάση του. Ενδεικτικά, μετράει 3 ασίστ στα τελευταία ματς, συνδυάζοντας μάλιστα και την ουσία με καλές εμφανίσεις. Ο Μπόλονι πιστεύει στον Χατζηγιοβάνη. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι πιστεύει και ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός σε αυτόν. Η αξιοποίησή του είναι βασικό μέλημα για το κλαμπ, χωρίς ποτέ να αποκλείεται το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Πάντα με το κατάλληλο τίμημα βέβαια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φούντωσαν" οι φήμες για Τζέιμς στον Παναθηναϊκό - Τι λένε οι στοιχηματικές - Αγωνιούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags