Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Απογοήτευση για Έλληνα άσο - Από το next best thing σε... ελεύθερη πτώση - "Έχασε" 2 εκατομμύρια!
| 2021-04-10 21:15:00

Απογοήτευση για Έλληνα άσο - Από το next best thing σε... ελεύθερη πτώση - "Έχασε" 2 εκατομμύρια!

Απογοήτευση για Έλληνα άσο - Από το next best thing σε... ελεύθερη πτώση - "Έχασε" 2 εκατομμύρια!

Ο παίκτης-έκπληξη που έκανε το... μπαμ και εξαφανίστηκε. Γιατί βρίσκεται σε πτωτική πορεία η καριέρα του και για ποιο λόγο ο Τζον Φαν'τ Σχιπ τον έχει αφήσει εκτός Εθνικής. Αν δεν συνέλθει άμεσα, θα έχει... μεγάλα ζόρια και του χρόνου.

Εθνική Ελλάδας: Μια από τις θέσεις για τις οποίες γίνεται εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία ντόρος στην Εθνική Ελλάδας είναι αυτή στα χαφ. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγος που είχαν επισπευθεί οι διαδικασίες για να φορέσει το εθνόσημο ο Κάρλος Ζέκα.

Η αλήθεια είναι πως και ο Φαν΄τ Σχιπ έχει ταλανιστεί αρκετά για το ποιους να επιλέξει, αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι τρεις πρώτοι στην ιεραρχία του είναι οι Ζέκα, Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης.

Γυρνώντας πάντως τον χρόνο στο... 2019 θυμόμαστε την περίπτωση του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, του Έλληνα ομογενή που βρέθηκε στην Εθνική και ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του στην Μπουντεσλίγκα. Ντεμπούτο με τα γαλανόλευκα δεν έκανε, ενώ και η Πάντεμπορν υποβιβάστηκε. 

Παράλληλα, στην ομάδα του δεν λογίζεται πλέον και ως αναντικατάστατος, την ώρα που το συμβόλαιο του λήγει σε 3 μήνες και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει συμβόλαιο με την Αρμίνια Μπίλεφελεντ. Πάντως, θα πρέπει να μείνει στην κατηγορία η συγκεκριμένη ομάδα, καθώς δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, διαφορετικά θα έχει... θέμα με την πρόοδο του ο Βασιλειάδης. Αυτό φάνηκε και από την τεράστια πτώση της αξίας του, καθώς από τα 4 εκατ. ευρώ, πλέον κοστολογείται βάσει transfermarkt στα 2 εκατ. ευρώ.

Φέτος έχει κάνει αρκετά χαμηλές πτήσεις, έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού και μετρά μόλις 17 συμμετοχές. Κάτι που σημαίνει ότι ίσως να αργήσουμε να τον ξαναδούμε με την φανέλα της Εθνικής, τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοκαίρι-φωτιά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή 5.5 εκατ.- "Κάρφωσε" Άρσεναλ, τον έχει "έξω" ο Φαν΄τ Σχιπ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags