Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη - Αυτόν στήριζει ο Γκαρσία - "Τρώει" τη μεγάλη μεταγραφή!
| 2021-04-11 20:15:00

Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη - Αυτόν στήριζει ο Γκαρσία - "Τρώει" τη μεγάλη μεταγραφή!

Sportdog Team
Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη - Αυτόν στήριζει ο Γκαρσία - "Τρώει" τη μεγάλη μεταγραφή!

Ο προπονητής του Δικεφάλου είδε την ομάδα του να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη, πραγματοποιώντας μια μετριότατη εμφάνιση. Κι όμως, υπήρξε ένας παίκτης που αποτέλεσε τον μοναδικό λόγο για να χαμογελάσει.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο βαθμούς, ωστόσο είχε ως μεγάλο κέρδος την τρομερή εμφάνιση του Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος έβαλε ένα γκολ κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο σίγουρα θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ και σε περισσότερες περιπτώσεις το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα μόλις στο 5΄ ο Πολωνός φορ έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να πηγαίνει σε... δοκάρι και Παπαδόπουλο και να μη καταλήγει στα δίχτυα.

Άτυχος ήταν και στο 22΄, με την μπάλα να καταλήγει εκ νέου στο δοκάρι, μετά από δυνατή του κεφαλιά!

Όπως και να έχει ο Σφιντέρσκι έχει τρομερή αυτοπεποίθηση το τελευταίο διάστημα, κάτι που οφείλεται και στην κλήση του στην Εθνική Πολωνίας από τον Πάουλο Σόουζα.

Ο Πολωνός έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο αξιόπιστο έχει να δείξει ο ΠΑΟΚ στο επιθετικό του σκέλος.

Το θέμα είναι να κλείσει τα αυτιά του στις... σειρηνές και μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πάντως θα είναι ο βασικός φορ του Δικεφάλου στα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ, πάνω από τον Κρίμεντσικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκασμένος" ο Γκαρσία με Ουάρντα - Τα έκανε... μαντάρα, "καταστροφή" ο... - "Τελειώνει" ο Πασχαλάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags