Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα το... κάρφωσε και ο Διούδης το... έπνιξε - Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο ο Χασάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-11 20:35:00

Ο Μακέντα το... κάρφωσε και ο Διούδης το... έπνιξε - Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο ο Χασάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Μακέντα το... κάρφωσε και ο Διούδης το... έπνιξε - Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο ο Χασάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μισή ώρα χρειάστηκε για να ανοίξει το σκορ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό έγινε με έναν περίεργο τρόπο. Ο Σεμέδο ανέτρεψε τον Μακέντα μέσα στην περιοχή και μετά από χρήση VAR o διαιτητής της αναμέτρησης το υπέδειξε. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Ιταλός που έδωσε το προβάδισμα στους Πράσινους. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρος ο Χασάν ήταν αυτός που με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό σε ένα τέρμα που ο Διούδης φέρει τεράστια ευθύνη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άνοιξε το σκορ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους Πράσινους να είναι αυτοί που πάγωσαν το φαληρικό στάδιο. Μετά από κόντρα του "Τριφυλλιού" ο Μακέντα ανατράπηκε από το Σεμέδο με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει κάρτα στον Ιταλό για θέατρο, όμως με τη χρήση του VAR έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέβασε ο ίδιος που δεν δυσκολεύτηκε να χριστεί σκόρερ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρος ο Χασάν ήταν αυτός που με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό σε ένα τέρμα που ο Διούδης φέρει τεράστια ευθύνη.

Δείτε τα γκολ από το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags