Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Δουλεύει" τον νέο Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο απόψε ο… - Άγριες φωνές Τοροσίδη!
| 2021-04-11 23:00:00

"Δουλεύει" τον νέο Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο απόψε ο… - Άγριες φωνές Τοροσίδη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Δουλεύει" τον νέο Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο απόψε ο… - Άγριες φωνές Τοροσίδη!

Ποιος έκανε ματσάρα κόντρα στον ΠΑΟ και γιατί... τρελάθηκε ο "Τόρο" στα τελευταία λεπτά. Τι φώναζε στους παίκτες και τι δοκίμασε ο Πορτογάλος κόουτς, ενόψει της επόμενης σεζόν. Θα καταφέρει άραγε ο Μπρούμα να κερδίσει την παραμονή του στο Λιμάνι;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μια ακόμη νίκη, ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που θα λέγαμε ότι πέρα από τον Χασάν είχε ακόμη τρεις παίκτες που ξεχώρισαν!

Ξεκινώντας από τον γηραιότερο, ο Χοσέ Χολέμπας έκανε μία ώριμη εμφάνιση, είχε πολλές θετικές ενέργειες και ξανακερδίζει θέση βασικού από τη χειμερινή μεταγραφή, τον Ράαμπτσιουκ. Είναι 37 χρονών και παίζει λες και είναι 22... Αυτό φάνηκε και στο ότι μοίρασε για δεύτερο σερί ματς ασίστ και δείχνει γιατί είχε φτάσει να είναι βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια, να του δώσουν κι ένα ακόμα συμβόλαιο.

Περνώντας στο αντίθετο άκρο ο Ανδρούτσος ανεβαίνει διαρκώς. Ο 24χρονος μπακ είναι ήρεμη δύναμη στον Ολυμπιακό, σε κάθε ματς δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και δεν είναι τυχαίο ότι πλέον τον εμπιστεύεται ο Μάρτινς. Η πρόοδος του οφείλεται στο ότι δουλεύει πολύ και εάν συνεχίσει έτσι, θα καθιερωθεί και στην Εθνική Ομάδα. Εξάλλου αδικήθηκε πρόσφατα που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε κανένα εκ των τριών ματς.

Αναφορά αξίζει να γίνει φυσικά και στον Μπρούμα, ο οποίος ήταν μία από τις κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς που του βγήκαν στη διάρκεια του αγώνα. Εκανε πολύ καλά τη δουλειά του, πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού δείχνοντας ψυχραιμία και... άνεση, ενώ έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Χασάν. Θα γίνει αρκετή κουβέντα για το εάν θα μείνει ή όχι.



Από εκεί και πέρα, ο Μάρτινς δείχνει ότι είναι ένας προπονητής που δεν έχει εμμονές σε συστήματα και πρόσωπα. Δουλεύει και κάνει εξαιρετική διαχείριση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, και παίρνει το... 101% από τους ποδοσφαιριστές του. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έπαιξε με τρία στόπερ, σύστημα το οποίο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι προφανές ότι το δουλεύει για την επόμενη σεζόν και κυρίως για την Ευρώπη. Πάντως δείχνει να θέλει να καθιερώσει τα τρία στόπερ για τα εναπομείναντα ματς, καθώς αυτή ήταν η τρίτη σερί φορά που το προτίμησε, μετά από αυτά με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλα αυτά μόνο με την ΑΕΚ του βγήκε. Με την είσοδο του Χασάν, ο Μάρτινς άλλαξε το σύστημα και η ομάδα του έγινε πιο αποτελεσματική. Μένει να δούμε ποια θα είναι και τα τρία βασικά... στόπερ ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς αναμένεται και η επιστροφή του Σισέ από την Σεντ Ετιέν.

Έξαλλος ο Μαρτίνς, φωνές ο Τοροσίδης

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με το σκορ στο 2-1, ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε δεχόμενος πίεση. Μάλιστα, ο Καρλίτος έκανε ένα εντυπωσιακό σόλο και απείλησε με ωραίο σουτ εντός περιοχής τον Σα που έκανε μία σπουδαία απόκρουση. Η φάση αυτή έκανε… έξαλλο τον Μαρτίνς, που φώναζε στους παίκτες να ανέβουν, ενώ ανάλογη αντίδραση είχε και ο Βασίλης Τοροσίδης. Μετά από αυτή τη φάση έτρεξε στη γραμμή και έβαλε τις φωνές στους πρώην συμπαίκτες του, ώστε να… κρατήσουν λίγα λεπτά ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Λαχείο" για Μαρτίνς, καψώνι σε Φορτούνη - Λες και ήταν… Μπάρτσα ο ΠΑΟ - Έπαιξε ρόλο ο διαιτητής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags