Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τρομερό αυτό που συνέβη με Διούδη στο Καραϊσκάκη - Τι έλεγαν οι συμπαίκτες του μετά τις γκάφες!
| 2021-04-11 23:37:00

Τρομερό αυτό που συνέβη με Διούδη στο Καραϊσκάκη - Τι έλεγαν οι συμπαίκτες του μετά τις γκάφες!

Τρομερό αυτό που συνέβη με Διούδη στο Καραϊσκάκη - Τι έλεγαν οι συμπαίκτες του μετά τις γκάφες!

Δείχνει πολλά για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, αλλά και για τον Σωκράτη Διούδη αυτό που έγινε έπειτα από ήττα με τον Ολυμπιακό, στην οποία ο Έλληνας γκολκίπερ είχε πολύ κακή απόδοση.
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (3-1). Φέρει μεγάλη ευθύνη στα δύο γκολ του Χασάν, τη στιγμή που συνολικά η εικόνα του δεν ήταν καλή. Παρουσίασε αστάθεια στις επεμβάσεις και τις εξόδους του και γενικώς, πέρασε ένα βράδυ που θέλει γρήγορα ν' αφήσει πίσω του.

Παρ' όλα αυτά, ένα όχι καλό παιχνίδι δεν μπορεί να διαγράψει μία ολόκληρη πορεία. Ο Διούδης είναι ο λόγος που (και) φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα σε βράδια που δεν έπιασε υψηλή απόδοση, καθώς με τις αποκρούσεις του έκανε τη διαφορά. Αρκεί το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο να δει κανείς και θα διαπιστώσει, πως για να φτάσουν οι «πράσινοι» στο τελικό 3-0 έπρεπε νωρίτερα ο Σωκράτης να πει όχι εξ' επαφής στον Κρέσπο.

Μετά το τέλος στο «αιώνιο» ντέρμπι του Φαλήρου, ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευμένος. Τίποτα όμως και κανένας στην ομάδα, δεν τον άφησε να μείνει στο αποψινό (11/4) βράδυ. Ακριβώς επειδή αναγνωρίζονται τα όσα πολλά έχει προσφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εφιαλτικό" βράδυ για Διούδη, "έσκασε" ο Μαουρίσιο - Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags