Facebook Pixel Γιουνές Μπερλχαντά - Ολυμπιακός: Με αυτήν ομάδα κοντράρεται ο Ολυμπιακός για τον Μπελχαντά - Σκάνε... τρελά λεφτά
| 2021-04-12 20:38:00

Με αυτήν ομάδα κοντράρεται ο Ολυμπιακός για τον Μπελχαντά - Σκάνε... τρελά λεφτά

Sportdog Team
Με αυτήν ομάδα κοντράρεται ο Ολυμπιακός για τον Μπελχαντά - Σκάνε... τρελά λεφτά

Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να θέλουν το Γαλλομαροκινό για να ενισχύσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς, όμως όλα δείχνουν ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η συμφωνία με τον παίκτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία η ομάδα του Πειραιά έχει μεγάλο ανταγωνισμό με τον σύλλογο που τον θέλει να έχει πολύ μεγάλη οικονομική δυνατότητα

Γιουνές Μπερλχαντά - Ολυμπιακός: Ο Γαλλομαροκινός όχι απλά ενδιαφέρει τους πρωταθλητές αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών. Ενδεικτικό είναι ότι και ο Ελ Αραμπί έχει μιλήσει για την ομάδα στον συμπατριώτη του, με εκείνον να μην είναι αρνητικός να έρθει στον Πειραιά.

Παράλληλα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία τον πρώην παίκτη της Γαλατάσαραϊ βλέπει πολύ σοβαρά και η Μπεσίκτας, κάνοντας λόγω μάλιστα και για πολλές πιθανότητες των "αετών" να τον κάνουν δικό τους. Το δημοσίευμα στηρίζεται στο γεγονός ότι ο Γαλλομαροκινός έχει κάνει πολλές φορές δηλώσεις για το πόσο του αρέσει η Κωνσταντινούπολη, έχει σπίτι εκεί, αλλά και τα παιδιά του πηγαίνουν στην Πόλη σχολείο. 

Την ίδια στιγμή πάντως ο Ελ Αραμπί έχει ενημερώσει τον Γιουνές Μπερλχαντά για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα και παρά το γεγονός ότι οι Τούρκοι βασίζονται στο γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να παρατάει την υπόθεση.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags