Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog - Για ποια μεγάλη κορυφαία ομάδα το σκέφτεται ο Λουτσέσκου!
| 2021-04-12 20:10:00

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog - Για ποια μεγάλη κορυφαία ομάδα το σκέφτεται ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog - Για ποια μεγάλη κορυφαία ομάδα το σκέφτεται ο Λουτσέσκου!

Ο Ρουμανος τεχνικός έβαλε... φωτιά στα σενάρια επιστροφής του στην Ελλάδα, αφού κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από τον Χιλάλ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sportdog.gr!

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να είναι ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του μετά το "διαζύγιο" με την Αλ Χιλάλ.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις για το μέλλον του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, που σας είχε ήδη ενημερώσει ότι ο Λουτσέσκου δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας, ακόμα και για άλλη ομάδα του "Big-4".

Συγκεκριμένα, από τις 10 Απριλίου σας γράφαμε πως ο Ρουμάνος δεν αποκλείει την ΑΕΚ, άσχετα από το παρελθόν του στην Ελλάδα και το γεγονός ότι βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαλότητας της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags