Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εκτόξευση" για Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Χαμός με Ολυμπιακό - Κίνηση ματ Αλαφούζου και… μεταγραφή!
| 2021-04-13 12:55:00

"Εκτόξευση" για Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Χαμός με Ολυμπιακό - Κίνηση ματ Αλαφούζου και… μεταγραφή!

"Εκτόξευση" για Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Χαμός με Ολυμπιακό - Κίνηση ματ Αλαφούζου και… μεταγραφή!

Το σκηνικό στο Γ. Καραϊσκάκης και το ενδιαφέρον από Γερμανία. Ποιο είναι το project που πιστεύουν πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό, οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο με αύξηση και το καλοκαίρι που θα φέρει μεγάλες εξελίξεις.

 

Παναθηναϊκός: Μπορεί στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να αποβλήθηκε και να έκανε δυσκολότερη την αποστολή του Παναθηναϊκού για θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό ήταν ο κορυφαίος της «πράσινης» άμυνας. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Από τη στιγμή που ο 25χρονος στόπερ πήρε συνεχόμενα παιχνίδια ξανά ως βασικός, έχει βρει τον καλό εαυτό. Θυμίζοντας τον παίκτη που πέρσι επί Γιώργου Δώνη έκανε μεγάλο limit up στην καριέρα του.

Εκείνο το limit up, είναι που του εξασφάλισε άλλωστε κι ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα πέρσι ο Πούγγουρας πέρασε τα γραφεία της ΠΑΕ, βάζοντας την υπογραφή του σε νέα συμφωνία με την ομάδα. Οι απολαβές του αυξήθηκαν στις 200 χιλ. ευρώ, φτάνοντας μέχρι και τις 220 χιλ. ευρώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι εμφανίσεις του υψηλόσωμου στόπερ έχουν, ήδη, στρέψει πάνω του αρκετά βλέμματα από ομάδες του εξωτερικού. Από πέρσι κιόλας το όνομά του είχε αρχίσει να ακούγεται αρκετά στη γερμανική αγορά κι αυτός, ήταν από τους κύριους λόγους που ο Παναθηναϊκός έσπευσε πέρσι να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του. Φέτος, ειδικά αν συνεχίσει το ίδιο καλά, το ενδιαφέρον για τον Πούγγουρα αναμένεται να αυξηθεί. Μοιραία, λοιπόν, το «τριφύλλι» καλείται ν' αποφασίσει για τη στάση του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άθλιος ΠΑΟ, τι… χρεώνουν στον Κάτας - Δεν γλιτώνει λόγω Ολυμπιακού - Αποκάλυψη για Ομπράντοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags