Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Εξαφάνισε" Έλληνα άσο ο Γκαρσία - "Χουνέρι" πριν τα ντέρμπι - Δεν φτάνει το Κύπελλο στον Πάμπλο!
| 2021-04-13 14:25:00

"Εξαφάνισε" Έλληνα άσο ο Γκαρσία - "Χουνέρι" πριν τα ντέρμπι - Δεν φτάνει το Κύπελλο στον Πάμπλο!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Εξαφάνισε" Έλληνα άσο ο Γκαρσία - "Χουνέρι" πριν τα ντέρμπι - Δεν φτάνει το Κύπελλο στον Πάμπλο!

Τι του έλεγε επί Φερέιρα και οι αποφάσεις Σαββίδη. Πώς ο "πατέρας" τρώει τον "γιο" του στον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα επιμένουν πάντως πως η "ακύρωση" του συγκεκριμένου μεγάλου ταλέντου γίνεται με απόφαση καθαρά του προπονητή και δεν υπάρχει διοικητικός δάκτυλος ή κάτι άλλο.
 

ΠΑΟΚ: Υπάρχουν τόσα ανοικτά θέματα που λεπτομέρειες τύπου... "φαγώματος Μιχαηλίδη" περνάνε σε τρίτη και τέταρτη μοίρα. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, που επί Αμπελ Φερέϊρα έγινε (μαζί με τον Τζόλη) βασικός, έφτασε στην Εθνική Ελλάδας, ανέβασε την χρηματιστηριακή του αξία στα 2,5 εκατ. ευρώ (ο 6ος, ακόμη, πιο "ακριβός" παίκτης του "ασπρόμαυρου" ρόστερ) κι έφερε τον Γενάρη πρόταση για την πώληση του, έχει ... εξαφανιστεί με ευθύνη 100% του Πάμπλο Γκαρσία!

Στην "μετακόμιση" της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Μιχαηλίδης ήταν αλλά και στα δυο κόπηκε από τον προπονητή του και έμεινε εκτός 20άδας. Στην Τρίπολη μπήκε απο το... παράθυρο, επειδή την τελευταία στιγμή ο Βαρέλα παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Ο Γκαρσία που τον είχε "παιδί" του στην Ακαδημία, με τον Μιχαηλίδη μάλιστα να τον αποκαλεί "πατέρα", δεν τον εμπιστεύεται και στην ιεραρχία των στόπερ είναι τέταρτος ελλείψει πέμπτου...

Το πιο εντυπωσιακό στην περίπτωση Μιχαηλίδη είναι πως σπάνια παίρνει ευκαιρίες απο τον Γκαρσία (επικαλείται την καραμέλα πως είναι για άμυνα τριών στόπερ, λές και στην Κ19 με αυτόν προπονητή, έπαιζε έτσι), παρότι αποδεδειγμένα η άμυνα του ΠΑΟΚ και με τους άλλους τρεις συνδυασμούς σεντερ μπακ, υπάρχει στιγμές και φάσεις που παραπέμπει σε...αλάνα. Όπως λένε και στην Τούμπα η "ακύρωση"/"εξαφάνιση" ενός μεγάλου ταλέντου όπως ο Μιχαηλίδης γίνεται με απόφαση καθαρά του Πάμπλο Γκαρσία, δεν υπάρχει δηλαδή διοικητικός δάκτυλος ή κάτι άλλο. 

Εύλογες απορίες βέβαια προκαλεί το γεγονός πως όταν ο Μιχαηλίδης είχε πρωτοανεβεί στην πρώτη ομάδα αλλά δεν έπαιρνε ευκαιρίες, ο ίδιος, ο Γκαρσία, του έλεγε τότε πως με τους σεντερ μπακ που υπήρχαν (και συνεχίζουν) δεν ήταν δυνατόν να μην παίρνει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής, για αυτό θα έπρεπε να πήγαινε  κάπου που θα έπαιζε. Και τώρα, ως χεντ κόουτς της πρώτης ομάδας ο "Παμπλάρας" έχει στον...τάκο τον Μιχαηλίδη!!

ΥΓ. Εκτός απο την διαχείριση του Πάμπλο Γκαρσία, που...μπάζει απο παντού, ο δικός του ΠΑΟΚ δεν βελτιώνεται, δεν εξελίσσεται, δεν διορθώνει τα λάθη του ακόμη και στα πολύ βασικά πράγματα (αλλά χειροτερεύει). Η ομάδα με τον "Παμπλάρα" εμφανίζεται μονίμως μπερδεμένη, χωρίς ξεκάθαρο πλάνο κι αυτοματισμούς στο δημιουργικό κομμάτι. Εκεί δηλαδή που έχει και την μεγαλύτερη ατομική ποιότητα. Πρόβλημα, πρόβλημα μεγάλο που δεν "φτιασιδώνεται" ακόμη κι αν πάρει το Κύπελλο. Κάτι που και ο Ιβαν Σαββίδης, λογικά, βλέπει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μπέου: "Συζητήσεις με ΠΑΟΚ - Θέμα χρόνου οι τίτλοι με μένα - Ήθελα να χάσει η ομάδα μου"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags