Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Άγριο" φλερτ Λουτσέσκου με ιταλική ομάδα - Να γίνει…Γιαννης Ιωαννίδης - ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, πότε αποφασίζει!
| 2021-04-13 22:35:00

"Άγριο" φλερτ Λουτσέσκου με ιταλική ομάδα - Να γίνει…Γιάννης Ιωαννίδης - ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, πότε αποφασίζει

Οι Μιχείες
"Άγριο" φλερτ Λουτσέσκου με ιταλική ομάδα - Να γίνει…Γιάννης Ιωαννίδης - ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, πότε αποφασίζει

Τα κρίσιμα 24ωρα στην υπόθεση και ποιοι τον "σπρώχνουν" στη Serie A. Η δήλωση για επιστροφή στην Ελλάδα που δεν ήταν αθώα, πώς μπορεί να... μιμηθεί τον παλαίμαχο προπονητή του μπάσκετ και η πληροφορία από την πιάτσα των agents για τους δύο Δικεφάλους.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πέντε στη "συσκευασία" της μίας, Μιχείες, αφιερωμένες στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Με μια είδηση, μια επισήμανση, μια ερμηνεία, μια αποκάλυψη και με ένα ερώτημα, που δεν θα μπορούσατε να διαβάσετε πουθενά αλλού.

1η) Η ερχόμενη εβδομάδα, μετά το Σαββατοκύριακο για την ακρίβεια (η... διευκρίνηση δεν γίνεται τυχαία), μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για το (σε εξέλιξη) φλερτ συλλόγου της Serie A' με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Προς την Ιταλία και σε συγκεκριμένη ομάδα "σπρώχνει" τον Ρουμάνο κυρίως το σταφ του (σημαντική λεπτομέρεια, για μυημένους) αλλά και ο πρεσβύτερος Λουτσέσκου, Μιρτσέα. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο βάζουν σε δεύτερο πλάνο τις όποιες οχλήσεις/βολιδοσκοπήσεις/φλερτ από Ελλάδα...

2η) Η ατάκα του Λουτσέσκου στην τελευταία του συνέντευξη, πως δεν αποκλείει να ξαναδουλέψει στην Ελλάδα, σήκωσε σκόνη. Γιατί αν εννοούσε αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ θα το έλεγε αλλά επέλεξε να μιλήσει γενικά για Ελλάδα. Στην οποία ως γνωστόν εκτός από την Θεσσαλονίκη ή την Ξάνθη συμπεριλαμβάνεται και η... πρωτεύουσα Αθήνα.

3η) Ο Ρουμάνος κόουτς που γνωρίζει πολύ καλά απο... mind games και επικοινωνία αλλά και γενικότερα πως να διαχειρίζεται την έκθεση του στα ΜΜΕ, ασφαλώς και δεν ήταν τόσο...αθώο ή τυχαίο (ως προς το τάιμινγκ, με δεδομένο πως στην χώρα του αλλά και στην χώρα μας γράφεται για αυτόν και την ΑΕΚ) ότι απάντησε: "ξανά στην Ελλάδα; Γιατί όχι"!!

4η) Λόγω του πρόσφατου "πολεμικού" παρελθόντος και των σκληρών (τότε) δηλώσεων του Ρουμάνου κόουτς, που είχαν... παρεξηγηθεί και εξοργίσει μεγάλη μερίδα οπαδών και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, κάτι που ασφαλώς αποτελεί μεγάλο ντεσαβαντάζ στην προοπτική ενδεχόμενης, προσεχώς, συνεργασίας του με τους "κιτρινόμαυρους" και τον Μελισσανίδη, ο ίδιος, ο Λουτσέσκου, δεν το βλέπει σαν αξεπέραστο πρόβλημα. Προφανώς πιστεύει πως μπορεί να το διαχειριστεί επικοίνωνιακά και να το αντιμετωπίσει (εκτιμώ πως δεν θα είναι τόσο εύκολο). Κάτι που είχε καταφέρει άλλωστε παλιά στο μπάσκετ και ο Γιάννης Ιωαννίδης ("ξανθός"), όταν από τον Ολυμπιακό βρέθηκε στην ΑΕΚ...

5η) Στην ελληνική πιάτσα agents πάντως, κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα τον νταμπλούχο Ρουμάνο κόουτς, δεν είναι βέβαιοι αν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ θέλει (και του το δείχνει περισσότερο μέχρι τώρα) τον Ραζβάν Λουτσέσκου... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Εξαφάνισε" Έλληνα άσο ο Γκαρσία - "Χουνέρι" πριν τα ντέρμπι - Δεν φτάνει το Κύπελλο στον Πάμπλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags