Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Έτσι γυρίζει Ελλάδα ο Λουτσέσκου - Τι ζήτησε από τον Μελισσανίδη για να υπογράψει - "Σφήνα" από…
| 2021-04-15 13:02:00

Έτσι γυρίζει Ελλάδα ο Λουτσέσκου - Τι ζήτησε από τον Μελισσανίδη για να υπογράψει - "Σφήνα" από…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι γυρίζει Ελλάδα ο Λουτσέσκου - Τι ζήτησε από τον Μελισσανίδη για να υπογράψει - "Σφήνα" από…

Ο μεγάλος στόχος του Ρουμάνου κόουτς και γιατί δεν τον νοιάζουν οι οικονομικές απολαβές. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, το "φλερτ" με την ΑΕΚ και οι προτάσεις που περιμένει από Αγγλία και Ιταλία. Το sportdog.gr επικοινώνησε με ανθρώπους που μιλάνε μαζί του και γνωρίζουν καλά και τον τρόπο που σκέφτεται αλλά και τις προτεραιότητες που έχει για την καριέρα του.

 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συνδεθεί με τις δύο ομάδες και τo sportdog.gr έψαξε λίγο το θέμα για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Αν και η αλήθεια είναι ότι, αυτό το διάστημα, είναι όλες οι πλευρές κάπως... κουμπωμένες για τέτοια θέματα.

Πολύ περισσότερο από την πλευρά των συλλόγων, που υποβαθμίζουν διαρκώς αυτό το διάστημα το θέμα τού νέου τους προπονητή, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμα σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ αλλά και το Κύπελλο.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με την πλευρά του Λουτσέσκου, με ανθρώπους που μιλάνε μαζί του και γνωρίζουν καλά και τον τρόπο που σκέφτεται αλλά και τις προτεραιότητες που έχει για την καριέρα του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Το πρώτο που μάθαμε, είναι ότι ποτέ δεν είναι οικονομικό το ζήτημα για τον Λουτσέσκου. Το ζήτημα αν θα πιστέψει στο πρότζεκ της ΑΕΚ, αν αυτό που θα του παρουσιάσουν από την Ένωση μπορεί ικανοποιήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Άλλωστε, η προοπτική τού εξωτερικού υπάρχει και, μάλιστα, είναι ξεκάθαρα η προτεραιότητα για τον Ρουμάνο προπονητή. Γίνονται επαφές και το πιθανότερο είναι να προκύψουν προτάσεις από Ιταλία και Αγγλία! Γιατί από εκεί, ναι, υπάρχει ενδιαφέρον καθώς έχουν εικόνα των προσόντων του Λουτσέσκου. 

Επειδή όμως σε αυτά τα πρωτάθληματα ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν είναι η πρώτη τους προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, για αυτό και δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο τώρα. Τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην Ελλάδα, βέβαια, το δήλωσε και ο ίδιος, αλλά δεν υπάρχει προσέγγιση ούτε από την ΑΕΚ αλλά ούτε και από τον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, άσχετα του τι γράφουν οι εφημερίδες. Για να κάνει πρόταση στον Ραζβάν πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη θέση, να μάθει η πλευρά του Ρουμάνου τι έχουν στο μυαλό τους οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Γιατί για την ώρα όλα αυτά είναι μόνο από τις εφημερίδες. Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες τους, πάντως, κι αυτό είναι ξεκάθαρο, έχουν βάλει προτεραιότητα το εξωτερικό. Ένα μεγάλο πρότζεκ που μπορεί να προκύψει από εκεί, με μεγάλο μπάτζετ.

Αν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός καίγονται για μια απάντηση τώρα, αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα χωρίς να δούμε τι προοπτικές υπάρχουν στο εξωτερικό. Στην Ασία, για παράδειγα, επειδή πήρε το πρωτάθλημα και τον ξέρουν καλά, τον έχουν βολιδοκοσπήσει ομάδες που η πλευρά του Λουτσέσκου τούς λέει απαγορευτικά νούμερα για συνεργασία, προκειμένου να μην τον προσεγγίσουν ξανά. Αλλά αυτές οι ομάδες επιστρέφουν με νέα πρόταση γα συνεργασία.

Συμπερασματικά, αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάτι για Λουτσέσκου και Ελλάδα. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από Ιταλία και Αγγλία, αλλά θα χρειαστεί να υπάρξει υπομονή για να δούμε πού θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ρουμάνος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξεχασμένος ο Μίτσελ - Αυτόν να πάρει η ΑΕΚ - Θα φέρει παίκτες από Ισπανία"! Ατάκα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags