Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Αγριεύει το… παιχνίδι στη Superleague - Αλαφούζος κόντρα σε Μελισσανίδη… λόγω Ολυμπιακού!
| 2021-04-15 20:26:00

Αγριεύει το… παιχνίδι στη Superleague - Αλαφούζος κόντρα σε Μελισσανίδη… λόγω Ολυμπιακού!

Αγριεύει το… παιχνίδι στη Superleague - Αλαφούζος κόντρα σε Μελισσανίδη… λόγω Ολυμπιακού!

Η συνάντηση και όσα ειπωθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες και η μεγάλη διαφωνία Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Οι τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία και τι μπορεί να αλλάξει τη νέα σεζόν και γιατί αντιδρούν οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού την Τετάρτη 14 Απριλίου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή τη διαιτησία του Κροάτη, Ιβάν Μπέμπεκ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα σφυρίγματα του Μπέμπεκ προβλημάτισαν τους «πράσινους» και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έθεσε στον Αγγλο αρχιδιαιτητή θέμα επιπέδου των διαιτητών που επιλέγονται από το εξωτερικό.

Αυτή είναι η μία όψη του θέματος. Από την άλλη υπάρχει μία διαφορετική προσέγγιση του Παναθηναϊκού με τα πρόσωπα που διοικούν πραγματικά την ΕΠΟ σε ότι αφορά αν πρέπει να ορίζονται ή όχι ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια της SL1! Πριν από λίγες ημέρες ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημητρίου δήλωσε ότι πρέπει να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των ξένων διαιτητών που σφυρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και αναφερόταν για την επόμενη χρονιά, αφού στην τρέχουσα περίοδο όλα θα γίνουν, όπως έχουν προαποφασιστεί.



Στο μυαλό του Δημητρίου, ο οποίος ανήκει στο στενό πυρήνα του μπλοκ της ΑΕΚ, είναι να έρχονται ξένοι διαιτητές μόνο για τα ντέρμπι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και σε αυτά εφόσον υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με αυτή τη λογική δεν πρέπει ξένος διαιτητής να σφυρίξει ντέρμπι του Ολυμπιακού από την στιγμή που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Γ. Αλαφούζος έχει όμως διαφορετική προσέγγιση και είπε στον Κλάτενμπεργκ πως πρέπει και την ερχόμενη σεζόν να ορίζονται ξένοι διαιτητές σε παιχνίδια που θεωρητικά δεν είναι ντέρμπι. Το ποια άποψη τελικά θα περάσει θα φανεί σε λίγους μήνες.

Υ.Γ. Μία σημαντική διευκρίνιση: Τον Μπέμπεκ και τον κάθε Μπέμπεκ δεν τον επιλέγει ο επικεφαλής της ΚΕΔ. Ο Μ. Κλάτενμπεργκ στέλνει αίτημα στην ΠΟ Κροατίας κι αυτή επιλέγει έναν διεθνή διαιτητή που θα έρθει να σφυρίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι γυρίζει Ελλάδα ο Λουτσέσκου - Τι ζήτησε από τον Μελισσανίδη για να υπογράψει - "Σφήνα" από…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags