Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πήρε… φόρα ο Μαρινάκης - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ!
| 2021-04-16 15:30:00

Πήρε… φόρα ο Μαρινάκης - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήρε… φόρα ο Μαρινάκης - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ!

Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και πολύ σύντομα θα περάσουν από τα γραφεία για τις υπογραφές. Οι πρώτες κινήσεις για την ομάδα της επόμενης σεζόν και σε ποιον έδωσε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, παρότι δεν θεωρείται βασικός;

 

Ολυμπιακός: Έχοντας ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει ήδη επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά, την ώρα που έχει γίνει αρκετή συζήτηση για το ποιοι θα ακολουθήσουν τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, σειρά φαίνεται πως έχει ο Μπουχαλάκης, την ώρα που αρκετά πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να δούμε και τη νέα χρονιά τον Χολέμπας στον Ολυμπιακό. 

Επιστρέφοντας όμως στην περίπτωση του Βαλμπουενά, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ακουστεί πολλά για το πόσα χρήματα θα λάβει για τη νέα χρονιά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν γράψει ότι οι απολαβές του έπεσαν στο... 1/3. Ότι δηλαδή ο Γάλλος δέχθηκε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό με 500 χιλ. ευρώ, από εκεί που αμειβόταν με τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ.

Όπως... πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, από τη στιγμή που ο Βαλμπουενά υπολογίζεται να λάβει ένα ποσό της τάξεως των 800 χιλ. ευρώ, που ενδέχεται να φτάσει και στο 1 εκατομμύριο μαζί με τα μπόνους. Μπορεί να έχει... μεγαλώσει, ωστόσο θα μπορούσε να βρει σε αρκετές... πόρτες αυτά τα χρήματα. Καταφέρνει να συνδυάσει ένα... (από τα τελευταία) καλό συμβόλαιο με ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει ξεκάθαρους στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσό" σε Μαρτίνς και Ολυμπιακό από Αλ Χιλάλ - Τα ακριβή ποσά και η απάντηση - Πότε θα φύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags