Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η "κλοπή" της χρονιάς: ΑΕΚ και Ολυμπιακός... πιέζουν για δύο παίκτες του ΠΑΟ - Επιστρέφει ο Σαββίδης!
| 2021-04-17 22:45:00

Η "κλοπή" της χρονιάς: ΑΕΚ και Ολυμπιακός... πιέζουν για δύο παίκτες του ΠΑΟ - Επιστρέφει ο Ιβάν!

Του Αδέσποτου
Η "κλοπή" της χρονιάς: ΑΕΚ και Ολυμπιακός... πιέζουν για δύο παίκτες του ΠΑΟ - Επιστρέφει ο Ιβάν!

Θα γίνει κάποιος από τους δύο η... ωραία Ελένη και θα "πονέσει" τον Παναθηναϊκό; Ποια η άποψη των Μπόλονι - Ντρεοσί και η Αταλάντα που επίσης παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή. Γιατί λείπει ο Ιβάν Σαββίδης από τη Θεσσαλονίκη, πότε θα γυρίσει και οι εξτρέμ του Ολυμπιακού. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89.

Αποκαλυπτική και γεμάτη ειδήσεις ήταν για μία ακόμα φορά η εκπομπή «Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9 με τους Ευάγγελο Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, κάθε Σάββατο και Κυριακή 18:00 με 20:00.

Πότε επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης; Ποιό σούπερ ταλέντο της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα είναι η νέα... Ωραία Ελένη; Τί παίζει με τον εξτρέμ στον Ολυμπιακό; Διαβάστε τις ειδήσεις που αλίευσε η εκπομπή.

 ** Ο Ιβάν Σαββίδης την έχει αράξει στο Ροστόφ. Λέγονται διάφορα για την πολύμηνη απουσία του μακριά από τα πράγματα του ΠΑΟΚ, όπως ότι φοβάται για λόγους υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού. Η απομόνωση του αφεντικού του ΠΑΟΚ θα τερματιστεί. Εδώ είναι και η είδηση.

Ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι το Πάσχα; Μην ξεχνάμε, ότι είναι δωρητής στην Παναγία Σουμελά, όπου είναι δωρητής και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δεν ξέρω. Κακά τα ψέματα όμως δεν διοικείται η ομάδα χωρίς τον πρόεδρό της κοντά.

*** Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές σούπερ ταλαντούχοι στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκου. Ο ένας είναι 17,5 και ο άλλος 16. Δεν είναι επαγγελματίες. Η πιάτσα των σκάουτερς και των ατζέντηδων τους έχει ξεχωρίσει.

Τους τσέκαραν και ομάδες του εξωτερικού, ειδικά ιταλικές ομάδες όπως η Αταλάντα. Ο ένας απασχολεί πολύ σοβαρά την ΑΕΚ και ο έτερος τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν κάποιος από τους δύο θα γίνει… Ωραία Ελένη και θα πονέσει τον Παναθηναϊκό.

Γιατί αυτοί οι δύο δεν είναι ανάμεσα στους 5 που έγιναν επαγγελματίες παρότι είναι σπουδαία ταλέντα. Ποιοι έκαναν τις κρίσεις; Σάμιος, Μακρής, Σιλαϊδόπουλος... Ο Μπόλονι και ο Ντρεοσί είχαν άποψη και πρότειναν τον Καλοσκάμη να γίνει επαγγελματίας. Τα ονόματα που προανέφερα δεν είναι μέσα στους 5. Αλλά και οι δύο είναι σπουδαία ταλέντα.

***Έχετε παρατηρήσει, ότι πέρσι την Άνοιξη είχε ξεκινήσει παρέλαση ονομάτων για εξτρέμ. Γινόταν χαμός. Από πέρσι ο Ολυμπιακός έψαχνε τον αντί-Ποντένσε. Πρέπει να είχαν γραφτεί 100 ονόματα μέχρι να πάρουν τον Μπρούμα.

Έτσι γίνεται και τώρα. Ο Ουντέζε ανέφερε, ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για έναν 22χρονο Νιγηριανό εξτρέμ, τον Ιγουάλα που κοστίζει (αν είναι δυνατόν) 1 εκατ.Ευρώ. Σήμερα γράφηκε και για έναν Αλβανό, τον Μίρτο Ουζούνι της Φερνεντσβάρος ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός. Θα γραφτούν πολλά ονόματα και γράφονται.

Όντως ο Μαρτίνς θέλει εξτρέμ. Ειδικά αν γίνει κάτι με τον Μπρούμα, ο οποίος ήταν επιλογή του Πορτογάλου να παρθεί δανεικός από την Αϊντχόφεν. Πρέπει να περιμένουμε για τον βασικό εξτρέμ Γι'αυτό μην τσιμπάτε τόσο εύκολα σε όσα γράφονται και λέγονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε ΑΕΚ για ταλεντάρα - Πάει Ολυμπιακό... 10 φορές πιο ακριβά - Παίζει σε όλο το κέντρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags