Facebook Pixel European Super League: Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων της νέας λίγκας θέλει η UEFA!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-19 11:25:00

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων της νέας λίγκας θέλει η UEFA!

Sportdog Team
Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων της νέας λίγκας θέλει η UEFA!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την ανακοίνωση για δημιουργία νέας κλειστής λίγκας από 12 συλλόγους.

European Super League: Σκληρή στάση απέναντι στους 12 συλλόγους που ανακοίνωσαν την δημιουργία της European Super League θέλει να πάρει η UEFA, σύμφωνα με όσα αναφέρει το International Sports Press Association.

Στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλουν άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων από τις διοργανώσεις της και μάλιστα, θα αξιώσουν και αφαίρεση του τιμητικού σήματος από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Λίβερπουλ!

Η UEFA είναι έτοιμη να επιβάλει αυστηρές κυρώσεις και αποκλεισμούς σε όσους πάρουν μέρος στη νέα κλειστή λίγκα, με τον έγκυρο Ιταλό ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μεταφέρει τη θέση που βγαίνει από την ομοσπονδία και με την οποία κάθε ομάδα και παίκτης που θα λαμβάνει μέρος στη νεοσύστατη Super League, αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα δίνεται δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν ούτε στις εθνικές τους ομάδες τινάζοντας στον αέρα διοργανώσεις όπως το Euro, το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Κόπα Αμέρικα.

Σήμερα και αύριο θα γίνουν συσκέψεις κορυφής στην UEFA, που δεν αποκλείεται να κάνει κι επίσημες αυτές τις προειδοποιήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αηδίασα με Λίβερπουλ, ντρέπομαι για Γιουνάιτεντ - Θάνατος της Άρσεναλ - Αφαιρέσεις τίτλων!" (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags