Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ματ Μαρινάκη - "Τρώνε" τη σκόνη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - "Αρπάζει" το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου!
| 2021-04-20 09:16:00

Επιβεβαίωση Sportdog: Ματ Μαρινάκη σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - "Αρπάζει" το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog: Ματ Μαρινάκη σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - "Αρπάζει" το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Ολυμπιακός φέρεται κοντά στην απόκτηση μεγάλου ταλέντου που είχε απασχολήσει τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα.

Ολυμπιακός: Έτοιμος να "κλείσει" τον 18χρονο άσο του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρο Λώλη, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, κάτι που σας είχε μεταφέρει σε χθεσινό του θέμα και το Sportdog.

Πρόκειται για τον νεαρό αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που θεωρείται ο νέος "Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος", και που "συστήθηκε" στο ευρύ ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό την τρέχουσα σεζόν, μέσα από την καλοκουρδισμένη ομάδα του κόουτς Γιαννίκη.

Ο Λώλης παρέδωσε τα πρώτα του διαπιστευτήρια όταν μπήκε αλλαγή και για περίπου 35', στο 2-2 με τον Άρη στο "Βικελίδης". Εκεί όμως, που πραγματικά εντυπωσίασε και έκανε πολλούς (σκάουτς και ομάδες) να... κολλήσουν μαζί του (κάποιοι τον "ερωτεύτηκαν" κιόλας) ήταν στο "διπλό" του ΠΑΣ στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. 

Διαθέτει σπουδαία τεχνική και επαφές, καλπασμό με την μπάλα στα πόδια, που συγκλίνει και προς τα μέσα, με ικανότητες στο ένας εναντιον ενός.

Περισσότερα για τον 18χρονο Λώλη μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό θέμα που του είχε αφιερώσει το Sportdog πριν μερικούς μήνες και ανέφερε ότι για χάρη του θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags