Facebook Pixel Ολυμπιακός - European Super League: "Φούντωσαν" οι φήμες για European Super League και Ολυμπιακό! - Τι λένε οι στοιχηματικές
| 2021-04-20 20:00:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για European Super League και Ολυμπιακό! - Τι λένε οι στοιχηματικές

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για European Super League και Ολυμπιακό! - Τι λένε οι στοιχηματικές

Η νέα διοργάνωση προκάλεσε... πόλεμο με την UEFA και ήδη έχουν "γεννηθεί" ουκ ολίγα σενάρια για τη διεξαγωγή της, με τον Ολυμπιακό να συμπεριλαμβάνεται σε αυτά!
 

Ολυμπιακός - European Super League:  Το πιο... καυτό ζήτημα των τελευταίων ημερών δεν είναι άλλο από το τι θα συμβεί εν τέλει με το European Super League. Πότε θα ξεκινήσει; Ποιες ομάδες θα προστεθούν στις αρχικές 12; Εάν θα είναι εκεί ο Ολυμπιακός; Είναι μερικά από τα... καυτά ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η συγκεκριμένη διοργάνωση και για το εάν θα δούμε σε αυτή τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι τα ιδρυτικά κλαμπς είναι τα παρακάτω: Μίλαν, Άρσεναλ, Ατλέτικο, Τσέλσι Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Τότεναμ εντάχθηκαν ως ιδρυτικά μέλη.



Σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της:

«Οι Ιδρυτικοί Σύλλογοι πιστεύουν ότι οι λύσεις που προτείνουν οι ρυθμιστικές αρχές δεν επιλύουν τα θεμελιώδη ζητήματα, τα οποία περιλαμβάνουν την ανάγκη να προσφέρουν αγώνες υψηλότερης ποιότητας για την απόκτηση πρόσθετων οικονομικών πόρων για τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα, πιστή στην ιστορία της και την ηγετική της θέση στον τομέα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για άλλη μια φορά τοποθετείται ως κορυφαία λέσχη στην πρωτοπορία των μεγάλων αλλαγών που απαιτούνται από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και πάντα σκέφτεται το μέγιστο όφελος για τον σύλλογο από αθλητική, θεσμική και οικονομική άποψη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

H νέα διοργάνωση αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο με τον χωρισμό των 20 ομάδων σε δυο γκρουπ των 10 ομάδων. Οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας και οι 3 πρώτοι από κάθε γκρουπ θα προκριθούν στα play off. Οι ομάδες για τις θέσεις 4-5 θα μονομαχήσουν σε διπλά ματς για την πρόκριση ώστε να δημιουργηθεί η οκτάδα. Από εκεί και πέρα θα γίνουν διπλά νοκ άουτ ματς μέχρι και τον τελικό ο οποίος θα είναι μονός και θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα στο τέλος Μαϊού».

Θα ξεκινήσει η European Super League μέχρι την 01/09/2021; Δείτε όλες τις αποδόσεις ΕΔΩ


Θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στην 1η European Super League; Δείτε όλες τις αποδόσεις ΕΔΩ


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags