Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε φορ... από το πουθενά ο Μαρτίνς - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι - Τριάδα-φωτιά με Ελ Αραμπί-Χασάν
| 2021-04-21 20:05:00

Βρήκε φορ... από το πουθενά ο Μαρτίνς - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι - Τριάδα-φωτιά με Ελ Αραμπί-Χασάν

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε φορ... από το πουθενά ο Μαρτίνς - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι - Τριάδα-φωτιά με Ελ Αραμπί-Χασάν

Ο επιθετικός που αρέσει πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό και μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον Ολυμπιακό. Προβλέπεται να υπάρξουν αρκετά... επεισόδια ακόμα μέχρι το καλοκαίρι. Θα τον δούμε με τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν;
 

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς, πέρα από την αλλαγή του.... αγαπημένου του το τελευταίο διάστημα 3-4-3, προέβη και σε αλλαγή προσώπων στο ματς του πρωταθλήματος με τον Αστέρα και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στην βασική του ενδεκάδα ήταν αυτή του Ούγκο Κάιπερς.

Ο Βέλγος επιθετικός αγωνίστηκε για 81΄, ήταν μέσα στην φάση του μοναδικού γκολ του Ολυμπιακού και γενικά έδειξε να είναι αρκετά κινητικός και δραστήριος. Μάλιστα, θέλει να μπορέσει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς για τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ, είτε για να μπορέσει να μείνει τη νέα χρονιά ως τρίτος φορ, είτε για να βρει όσο το δυνατόν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το καλοκαίρι σε ομάδα που μπορεί να πάει ως δανεικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει παίξει στα 3 από τα 5΄ ματς των πλέι οφ, ενώ ήταν μόλις η τρίτη φορά που βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα για το πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται... καυτό για τον ίδιο, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και θα πρέπει είτε να ανανεώσει, είτε να παραχωρηθεί το προσεχές διάστημα. Βέβαια, η παραμονή του θα είναι στο χέρι του στα 5 ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα, ενώ φαντάζει απίθανο να τον δούμε σε αυτά του κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν τον εξτρέμ θέλει ο Μαρτίνς - "Θα τον απολαύσει ο κόσμος"- Παζάρι… 5 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags