Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Απογοήτευση ο… - Τρελό "κράξιμο" Ελ Αραμπί σε Σίλβα εν ώρα αγώνα!
| 2021-04-21 20:23:00

"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Απογοήτευση ο… - Τρελό "κράξιμο" Ελ Αραμπί σε Σίλβα εν ώρα αγώνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Απογοήτευση ο… - Τρελό "κράξιμο" Ελ Αραμπί σε Σίλβα εν ώρα αγώνα!

Η ανησυχία ενόψει Κυπέλλου και η δύσκολη αποστολή του Μαρτίνς. Ποιοι απογοήτευσαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ποιοι άρπαξαν την ευκαιρία τους και η συνέχεια που δεν θα είναι τόσο εύκολη για τους πρωταθλητές. Θα καταφέρει να μείνει στο ρόστερ ο Κρίστινσον;

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και να επέστρεψε στα τρίποντα μετά την εύκολη ήττα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, όμως σε καμία περίπτωση δεν επέστρεψε και στις καλές εμφανίσεις. Και μπορεί αυτό να είναι απολύτως λογικό για μία ομάδα αδιάφορη και με πολλές αλλαγές στην αρχική 11αδα, όμως τα μηνύματα λίγο πριν το φινάλε της σεζόν δεν είναι καλά.

Είναι λογικό να… ηχεί καμπανάκι, καθώς μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο απομένουν μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού τρία ντέρμπι που πρέπει η εικόνα τους να είναι καλή και δύο ματς Κυπέλλου. Μάλιστα, ο ημιτελικός του Κυπέλλου απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και αρκετά επικίνδυνος, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρήσει αντίστοιχα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού με αυτά που είδαμε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα.

Εάν λοιπόν οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ κόντρα στους Γιαννιώτες και να πανηγυρίσουν την πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου ματς, θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και σοβαροί στο Γ. Καραϊσκάκης. Και από εκεί και πέρα, στον τελικό με ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, θα πρέπει να… θυμίσουν και πάλι την ομάδα που κατέκτησε αέρα το πρωτάθλημα και προχώρησε στην Ευρώπη. Δύσκολο; Ξεκάθαρα! Αυτό είναι όμως και η επόμενη επικίνδυνη αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς.

Όσον αφορά τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες κόντρα στον Αστέρα, ο Πορτογάλος κόουτς δεν μπόρεσε να βγάλει πολλά συμπεράσματα και σίγουρα δεν είδε αυτά που περίμενε. Όπως αναλύσαμε και σε άλλο θέμα του Sportdog.gr, ο Ούγκο Κάιπερς ήταν ένας από αυτούς που… άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ήταν δραστήριος, βοήθησε πολύ με τα τρεξίματα και δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για τη θέση του στο ρόστερ. Το ίδιο ισχύει και για τον Βρουσάι, ο οποίος όμως λόγω του τραυματισμού του έχει μείνει πολύ πίσω.

Από εκεί και πέρα, υπήρχαν και παίκτες που απογοήτευσαν, όπως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε… ανύπαρκτος επιθετικά, καθώς παρά τα τρεξίματά του, δεν συμμετείχε στην ανάπτυξη και μάλιστα υπήρξαν φορές που δέχθηκε παρατηρήσεις για αυτό από τον Ματιέ Βαλμπουενά. Μέτριος ήταν και ο Ντρέγκερ που πέρασε αλλαγή, ενώ φανερό εκτός ρυθμού παραμένει ο Τιάγκο Σίλβα. Δεν είχε καλές επαφές και καθυστερούσε χαρακτηριστικά την ανάπτυξη. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις υπήρξε μία χαρακτηριστική φάση, όπου ο Ελ Αραμπί του δίνει τη μπάλα λίγα μέτρα μετά τη μεσαία γραμμή, αυτός χάνει το κοντρόλ και ο φορ των Πειραιωτών γίνεται έξαλλος και τον… κράζει εν ώρα αγώνα!

ΥΓ. Πολύ καλά δείγματα γραφής ως προς τις αντιδράσεις του ο Κρίστινσον. Όσες φορές απειλήθηκε έδειξε έτοιμος, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αρκεί αυτό για να παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ και του χρόνου.  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν τον εξτρέμ θέλει ο Μαρτίνς - "Θα τον απολαύσει ο κόσμος"- Παζάρι… 5 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags