Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία έγινε... Φερέιρα - Μεγάλη "μαγκιά" με Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη - Τραγικός Ουάρντα!
| 2021-04-21 22:24:00

Ο Γκαρσία έγινε... Φερέιρα - Μεγάλη "μαγκιά" με Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη - Τραγικός Ουάρντα!

Ο Γκαρσία έγινε... Φερέιρα - Μεγάλη "μαγκιά" με Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη - Τραγικός Ουάρντα!

Γιατί ο Ουρουγουανός τεχνικός θυμίζει... τον προκάτοχό του και πώς έχει "φτιάξει" τον Πορτογάλο μπακ και τον Έλληνα γκολκίπερ. Μεγάλος προβληματισμός για Ουάρντα μετά την αποβολή του κόντρα στον Άρη.

ΠΑΟΚ: Δεύτερο συνεχόμενο ματς που ο Πάμπλο Γκαρσία προτιμά το 3-4-3, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να δεχτεί γκολ και... αρκετές φάσεις. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το σύστημα που άρεσε στον προκάτοχό του, Αμπέλ Φερέιρα και δείχνει να δικαιώνεται πλήρως για τη συγκεκριμένη του επιλογή, μιας και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη του απόφαση έχει... επιστρατεύσει ως τρίτο στόπερ τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δίνει έξτρα πόντους στην ομάδα του για το κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, την ώρα που καλύπτονται τα όποια κενά προέκυπταν στην πλάτη των στόπερ της ομάδας.

Παράλληλα σημαντικό είναι και το ανέβασμα των Μπάμπα και Πασχαλάκη, με τον πρώτο να έχει βρεί πλήρως τα πατήματά του, ενώ και ο δεύτερος δικαιώνει τον Γκαρσία για την επιλογή του να τον στηρίξει και να μην τον βγάλει από την βασική ενδεκάδα, μετά και από την γκέλα που είχε κάνει με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία ωστόσο δεν είχε στοιχίσει στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προβληματιστεί εκ νέου για τον Αμρ Ουάρντα, του οποίου τα πλέι οφ μόνο καλό δεν του έχουν κάνει μέχρι στιγμής, έχοντας ως απολογισμό μια... ασίστ σε αντίπαλο και μια αποβολή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντησε στον Γκαρσία ο μικρός - "Καθάρισαν" Άρη Σβαμπ-Ζίβκοβιτς - Δεν υπάρχουν λόγια για Ουάρντα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags