Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Απάντησε στον Γκαρσία ο μικρός - "Καθάρισαν" Άρη Σβαμπ-Ζίβκοβιτς - Δεν υπάρχουν λόγια για Ουάρντα!
| 2021-04-21 21:53:00

Απάντησε στον Γκαρσία ο μικρός - "Καθάρισαν" Άρη Σβαμπ-Ζίβκοβιτς - Δεν υπάρχουν λόγια για Ουάρντα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απάντησε στον Γκαρσία ο μικρός - "Καθάρισαν" Άρη Σβαμπ-Ζίβκοβιτς - Δεν υπάρχουν λόγια για Ουάρντα!

Η… επιστροφή του Πασχαλάκη και ο απίθανος Αιγύπτιος. Ποιοι ξεχώρισαν για τον Δικέφαλο στο μεγάλο ντέρμπι και ο Μιχαηλίδης που άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία από τα μαλλιά.

Άρης - ΠΑΟΚ: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι με τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε τους "ασπρόμαυρους" νικητές με σκορ 1-0.

Πασχαλάκης: Δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση και έτσι αρκούσε μια εμφάνιση με καλές τοποθετήσεις, προκειμένου να κάνει την δουλειά. Συνολικά, ανταποκρίθηκε στο ρόλο του. Κάνει απίστευτη επέμβαση στο 91' σε εξ επαφής τετ α τετ του Μπερτόγλιο.

Βιεϊρίνια: Έδωσε κατά βάση έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό που έκανε πιο πολλά ανεβάσματα. Με την εμπειρία του μπόρεσε να διαχειριστεί ακόμα και φάσεις, που απαιτούσαν περισσότερη ταχύτητα.

Βαρέλα: Καλό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Παρότι είχε πολύ καιρό να πάρει παιχνίδι ως βασικός, μπόρεσε να ηγηθεί της τριάδας των στόπερ του επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Κρέσπο: Μετά από κάποια μέτρια παιχνίδια που είχε το προηγούμενο διάστημα, ο Κρέσπο επανήλθε σε υψηλά στάνταρ απέναντι στον Ολυμπιακό και συνέχισε αναλόγως και στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Κέρδισε μαζί με τον Βαρέλα σχεδόν όλες τις μονομαχίες ψηλά το διάστημα που αγωνίστηκε.

Ροντρίγκο: Ισορροπημένο ματς από τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ. Έκλεισε τους διαδρόμους από την πλευρά του, με τον Άρη να ρίχνει επιθετικά το βάρος στην αριστερή μεριά της "ασπρόμαυρης" άμυνας.

Αουγκούστο: Δυναμικός και πάλι ο Βραζιλιάνος χαφ. Βοήθησε στην κυκλοφορία και την θωράκιση του άξονα του ΠΑΟΚ.

Σβαμπ: Ο MVP για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Το γκολ που πετυχαίνει ξεκινά από τον ίδιο, σε μια φάση που του πιστώνεται ολοκληρωτικά. Εξαιρετικό ματς από τον Αυστριακό.

Μπάμπα: Δεν τα πήγε τόσο καλά όσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ούτε πολλές προωθήσεις έκανε, τη στιγμή που ο Άρης επιτίθετο κατά κύριο λόγο από τη δική του πλευρά.

Ζίβκοβιτς: MVP στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στους διακριθέντες ξανά τώρα στο Χαριλάου. Ο Σέρβος έχει μεγάλη ποιότητα κι αυτός στα μεγάλα παιχνίδια, πάντα, μετράει παραπάνω.

Ελ Καντουρί: Κάνει ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο, όντας ο παίκτης που... έλυνε και έδενε μεσοεπιθετικά για τον ΠΑΟΚ. Μαζί με τον Σβαμπ, οι κορυφαίοι για τον "Δικέφαλο του βορρά" σε αυτό το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Σβιντέρσκι: Καλά κλεισμένος και χωρίς πολλές τελικές. Βοηθήσε και παλι, όπως με τον Ολυμπιακό, στην πίεση του ΠΑΟΚ από ψηλά.

Μιχαηλίδης: Αντικατέστησε στο παιχνίδι τον Κρέσπο και τα πήγε μια χαρά πλάι σε Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Θετικός ο μικρός, παρά το γεγονός ότι είχε να παίξει πολύ καιρό, μη βρίσκοντας θέση στα βασικά πλάνα του Γκαρσία.

Ουάρντα: Το γεγονός ότι αγωνίστηκε για λιγότερο από 20 λεπτά και αποβλήθηκε, τα λέει όλα.

Τσιγγάρας: Ο Γκαρσία τον εμπιστεύτηκε για να κάνει πιο αμυντική την ομάδα του και ο μικρός βοήθησε ακριβώς σε αυτό.

Κρμέντσικ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκαρσία και μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Αυτοί οι Έλληνες να γίνουν βασικοί - Επιστρέφει ο Σαββίδης και…"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags