Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα! "Θα κλαίγαμε, γκέτο ο Μπόλονι - Το… δεξί πόδι του Δομάζου ο Βίγια - Τώρα ο Αλαφούζος θα…"
| 2021-04-22 19:05:00

Ξέσπασμα: "Θα κλαίγαμε, γκέτο ο Μπόλονι - Το… δεξί πόδι του Δομάζου ο Βίγια - Τώρα ο Αλαφούζος θα…"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ξέσπασμα: "Θα κλαίγαμε, γκέτο ο Μπόλονι - Το… δεξί πόδι του Δομάζου ο Βίγια - Τώρα ο Αλαφούζος θα…"

Η "εξαφανίση" Σαραβάκου και τι τους ζήτησαν πριν τον Ολυμπιακό. Ο Τότης Φυλακούρας σε μία μοναδική συνέντευξη σχολιάζει στο Sportdog.gr την ήττα από την ΑΕΚ, την κάκιστη εμφάνιση του Τριφυλλιού, τα λάθη του προπονητή, αλλά και όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα.

Παναθηναϊκός: Την απογοήτευσή του για την εικόνα του Παναθηναϊκού με αφορμή την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ εξέφρασε στο Sportdog ο Τότης Φυλακούρης. Ο βετεράνος άσος του Τριφυλλιού μίλησε έξω από τα δόντια, μοιράστηκε τα αρνητικά συναισθήματα που προκαλεί η εικόνα της ομάδας του και υποστήριξε, ότι το πράσινο σύνολο έχει τους χειρότερους ξένους στο πρωτάθλημα. Ποιός παίκτης του κάνει και ποιός δεν προσφέρει; Παράλληλα άσκησε κριτική στον Μπόλονι και αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε κάνει με τον Γιώργο Χριστοβασίλη του ΠΑΣ για τον Αργύρη Γιαννίκη. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Σας απογοήτευσε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ;

«Ήταν χάλια. Σκέτη απογοήτευση. Στενοχωριέμαι. Έκανα άνω κάτω το σπίτι. Όσο χάλια να είμαστε. Είναι δυνατόν να τρως γκολ έτσι; Κράτα την ομάδα. Η ΑΕΚ αν ήταν στην κατάσταση όπως όταν έπαιξε κόντρα στον Άρη, τότε θα λέγαμε... αντίο. Θα κλαίγαμε πολύ. Ο Παναθηναϊκός έχει τους χειρότερους ξένους. Όλες οι ομάδες έχουν καλύτερους ξένους παίκτες από εμάς. Δεν ξέρω τί γίνεται με τον προπονητή. Αλλά πιστεύω, ότι κάπου κάνει λάθη και αυτός».

Να σταθούμε λίγο στην υπόθεση Μπόλονι! Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό οι αρχηγοί ήθελαν να κάνουν παράπονα στον Αλαφούζο, επειδή το ποδόσφαιρο που έπαιζε δεν ήταν ελκυστικό. Εκείνη την περίοδο υπήρχε αυστηρή κριτική προς τους ποδοσφαιριστές. Τώρα σχόλια αναφέρουν, ότι ο Ρουμάνος δεν έχει πλάνο και απλά παίζει ένα αντιαισθητικό ποδόσφαιρο με έμφαση στην άμυνα. Τώρα δηλαδή τί γίνεται, δικαιώνονται οι παίκτες; Πως το σχολιάζετε;

«Τώρα ό,τι του έρθει κάνει. Τότε γύρισε το τροπάρι. Τώρα έχει κάνει πολλά λάθη. Αυτό που συνέβη τότε με τους αρχηγούς στην εποχή μου δεν το κάναμε ποτέ. Ήταν λάθος αυτό που συνέβη. Θα μου πείτε, θα μπορούσε να πάει ο γενικός αρχηγός. Αλλά ποιός είναι γενικός αρχηγός στον Παναθηναϊκό; Εγώ ανέμενα, ότι θα γίνει αυτό το πατατράκ με την ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά. Η άμυνα δεν στέκει σε πολύ καλή κατάσταση».

Αναφερθήκατε προηγουμένως στους ξένους ποδοσφαιριστές; Ποιοί πιστεύετε, ότι κάνουν και ποιοι, ότι δεν προσφέρουν στον Παναθηναϊκό;

«Ο Σένγκεφλεντ  παίζει ηρωικά. Ο Βελέθ προσφέρει. Ο Μαουρίτσιο (χθες ήταν τιμωρημένος) παίζει 60 λεπτά και μετά τελειώνει. Ο Καρλίτος είναι μία του ύψους μία του βάθους. Ο Μακέντα βγάζει μάτια σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στα άλλα οχτώ υστερεί. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές».

Η απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου δεν είναι άλλο ένα μεγάλο πλήγμα στο πρεστίζ του Παναθηναϊκού;

«Καλύτερα που δεν βγαίνουμε στην Ευρώπη. Διότι είναι αναγκασμένος ο Αλαφούζος να κάνει 5 δυνατές μεταγραφές. Αυτήν τη στιγμή ο πρόεδρος δεν έχει ανθρώπους δίπλα του να τον κατευθύνουν. Ξέρουμε ποιοί τον επηρεάζουν, αλλά δεν μιλάμε εμείς οι παλαίμαχοι. Δεν ακουγόμαστε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα δίλημμα,  σαν να θες να πάρεις ένα Mercedes παλιό μεταχειρισμένο και ένα καινούριο Fiat. Το παλιό Mercedes έχει αξία. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αξία. Βλέπετε ομάδες όπως ο Απόλλων και ο Βόλος έχει καλούς παίκτες ξένους που χαϊδεύουν τη μπάλα. Σε εμας, πείτε μου, ποιοι μπορούν να κάνουν μεταγραφή εκτός από τον Αλεξανδρόπουλο ή τον Χατζηγιοβάνη. Ποιός μπορεί να φύγει να πάει σε ξένη ομάδα; Ή στην Κύπρο θα πάνε, ή στη Σουηδία και την Πολωνία. Έχει αυτήν τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίκτη που να πωλείται 1 εκατ.Ευρώ; Για τον Βιγιαφάνιες έλεγαν, ότι είναι εφάμιλλος του Δομάζου... Το δεξί... πόδι του Δομάζου είναι στην ουσία. Εγώ δεν κατηγορώ τους παίκτες. Μας κάλεσαν στις 16 Μαΐου να συνοδέψουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Δομάζο είπαμε θα κάτσουμε και θα χειροκροτήσουμε την ομάδα. Ποιός θα το κάνει αυτό; Η ομάδα του Γουέμπλεϊ».

Το κλίμα είναι έτσι και αλλιώς βαρύ για τον Ρουμάνο; Εσείς ποιον προτείνετε για προπονητή στον Παναθηναϊκό την επόμενη μέρα;

«Θα πω μια ιστορία. Ο Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι φίλος μου. Του είπα “έχεις έναν από τους καλύτερους προπονητές. Δεν πιστώνεται όμως μόνο στον Γιαννίκη η επιτυχία του ΠΑΣ. Έχεις φτιάξει μια ομάδα που αγκαλιάζει τον προπονητή και είναι μία οικογένεια όλοι”. Εν τω μεταξύ στον ΠΑΣ παίζουν 8 ξένοι. Εγώ λοιπόν δεν θέλω να αναλάβω τον Παναθηναϊκό. Αλλά ποιος είναι πίσω από τον Μπόλονι; Τον Σαραβάκο τον έχουν κάνει στην μπάντα. Δεν τον βοηθούν καθόλου. Έχει κάνει γκέτο ο Μπόλονι. Δεν δίνει αναφορά σε κανέναν.  Ο Ντρεοσί τί κάνει; Μιλάει, δίνει αναφορά σε κανένα;».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία ελπίδα με Μπόλονι και Ντρεοσί - Πείστηκε ο Αλαφούζος - Αποτυχημένοι... βυθίζουν τον ΠAO!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags