Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κωνσταντίνος Τζολάκης: Δεναγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
| 2021-04-24 11:52:00

Συμφώνησαν Μαρινάκης και Μαρτίνς - Φεύγει τώρα Έλληνας άσος - Όνομα έκπληξη, εκεί υπογράφει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφώνησαν Μαρινάκης και Μαρτίνς - Φεύγει τώρα Έλληνας άσος - Όνομα έκπληξη, εκεί υπογράφει!

Πώς φτάσαμε στην αποχώρηση και πού θα πάει. Το πλάνο των Πειραιωτών για το μεγαλύτερο project αυτή τη στιγμή στου Ρέντη. Ο Πορτογάλος τον πιστεύει πάρα πολύ και είναι σίγουρος πως θα… αφήσει εποχή στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Κωνσταντίνος Τζολάκης: Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και να προτιμήθηκε ο Κρίστινσον, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για το πόσο πολύ τον πιστεύει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εξάλλου, ο νεαρός κίπερ τη φετινή χρονιά έχει καταγράψει 3 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, 1 στο κύπελλο Ελλάδος και 1 με την κ-19 του Ολυμπιακού, έχοντας δεχθεί 3 γκολ. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, την ώρα που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Γενικά είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό που τον πιστεύουν αρκετά, ενώ οδεύει στο 19ο έτος της ηλικίας του. Αυτός είναι και ο λόγος που στου Ρέντη συζητούν το εάν θα πρέπει να παραχωρηθεί ως δανεικός την επόμενη χρονιά σε κλαμπ του εξωτερικού, για να μπορέσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ειδικά εάν παραμείνει ο αναντικατάστατος Σα. Θα ακολουθήσει δηλαδή το πλάνο των Τσιμίκα και Βρουσάι.

Πάντως, από τη συζήτηση βγαίνει εκτός... κάδρου η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς στο παρελθόν είχε μεταβεί εκεί ως δανεικός ο Σιαμπάνης, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, παρά μόνο με την Κ-23. Η Τσάμπιονσιπ είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία και το πιθανότερο θα ήταν να... καεί ο κάθε Τζολάκης.

Εάν έπρεπε να θέσουμε ένα πρωτάθλημα με αυξημένες πιθανότητες για να μεταβεί εκεί θα ήταν αυτό της Ολλανδίας, όπου υπάρχει και το παράδειγμα του κίπερ Λάμπρου που τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει καλό όνομα στην Eredivisie, ενώ τα πράγματα είναι πιο ήσυχα και υπάρχει η διάθεση να δουλέψουν με νέα και ικανά παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν… πείθει ο Ρέαμπτσιουκ - Ανησυχία με ΠΑΣ, να τι θα κάνει ο Μαρτίνς - Καλοκαίρι φεύγει ο…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags