Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για υπογραφές ατζέντης διεθνή μέσου - Κλείνει το deal με Ολυμπιακό - "Κονέ" με Μάνταλο!
| 2021-04-23 13:00:00

Στην Αθήνα για υπογραφές ατζέντης διεθνή μέσου - Κλείνει το deal με Ολυμπιακό - "Κονέ" με Μάνταλο!

Οι Μιχείες
Στην Αθήνα για υπογραφές ατζέντης διεθνή μέσου - Κλείνει το deal με Ολυμπιακό - "Κονέ" με Μάνταλο!

Τον ζήτησε ο Μαρτίνς και η συμφωνία θεωρείται πλέον δεδομένη. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις με Έλληνα άσο και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει άμεσα με τους Πειραιώτες. Το ταξίδι στην Ελλάδα, η σχέση με τον αρχηγό της ΑΕΚ και πότε θα έχουμε τις ανακοινώσεις.
 

Ολυμπιακός: Βασικός στον Ολυμπιακό και κομβικός στην μεσαία γραμμή με τον Πέδρο Μαρτίνς. Βασικός και στην Εθνική Ελλάδας. Με την χρηματιστηριακή του αξία στην υψηλότερη τιμή της, μέχρι τώρα στην καριέρα του (4 εκατομμύρια ευρώ)...

Αυτός είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έχει... εκτοξευθεί κι αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος που αφουγκράζεται και τις ευρωπαϊκές πιάτσες, σκάουτς και ατζέντηδων, με το ενδιαφέρον που προκαλεί σε διάφορες ομάδες του εξωτερικού (και όχι μόνο απο την Ιταλία...). Μόνο που το ίδιο αφουγκράζεται και ο Ολυμπιακός, ένας Οργανισμός που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ειδικά όταν έχει να κάνει με... συμβόλαια. 

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και είχε ανανεωθεί τον Ιούλιο του 2019. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως, δεν θέλουν να το αφήσουν να πλησιάσει στο τελευταίο 6μηνο αλλά να το επεκτείνουν, με αναπροσαρμογή αποδοχών, έγκαιρα και πολύ πιο πριν. Απο την στιγμή μάλιστα που είναι ένας διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, σημαντικός στα πλάνα Μαρτίνς και κάλλιστα μπορεί να φέρει προτάσεις. Απο την άλλη, εκτός απο την έξυπνη πολιτική των "ερυθρόλευκων", θα είναι και μια επιβράβευση ενός παίκτη πολύτιμου και...αντι-σταρ.

Πάμε τώρα και στην είδηση: το τελευταίο 48ωρο βρίσκεται στην Αθήνα ο "Γερμανός" ατζέντης του Μπουχαλάκη. Ο λόγος για τον Βασίλη Κραστάνα, που είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και ιδιοκτήτης ενός δυνατού Γραφείου, το οποίο σχετικά πρόσφατα έκανε "μεταγραφή" και τον Πέτρο Μάνταλο (ενώ στους Έλληνες ομόσταβλους βρίσκεις και τους Καπίνο, Μαυρία, Τραυνταφυλλόπουλο).

Η παρουσία ,λοιπόν, του agent Κραστάνα στην Ελλάδα, η οποία έχει να κάνει με την υπόθεση Μπουχαλάκη, έγινε μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας. Και ασφαλώς έχει να κάνει με την τελική διαπραγμάτευση/ συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για το νέο συμβόλαιο του 28χρονου πελάτη του. Πότε θα ανακοινωθεί η ανανέωση Μπουχαλάκη είναι δουλειά του Ολυμπιακού, αλλά όλα δείχνουν πως το "deal" έκλεισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Μαρινάκης και Μαρτίνς - Φεύγει τώρα Έλληνας άσος - Όνομα έκπληξη, εκεί υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags