Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Διούδης; - "Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... κρότο - "Ξεπουλάει" Έλληνα άσο!
| 2021-04-23 22:30:00

Ποιος Διούδης; - "Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... κρότο στον Παναθηναϊκό - "Ξεπουλάει" Έλληνα άσο!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Ποιος Διούδης; - "Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... κρότο στον Παναθηναϊκό - "Ξεπουλάει" Έλληνα άσο!

Δύσκολα τα πράγματα για Έλληνα παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο λόγος που έχει... εξαφανιστεί από τα βασικά πλάνα του Λάζλο Μπόλονι και γιατί ετοιμάζει... βαλίτσες για άλλη ομάδα το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Στο ματς της Λεωφόρου με τον Άρη είδαμε τον Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Λίγο ο τραυματισμός του, λίγο η έλλειψη εμπιστοσύνης από πλευράς του Λάζλο Μπόλονι, ο Πρεβεζάνος χαφ είχε ν' αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Οκτώβριο! Σε έναν αγώνα τότε απέναντι στην ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Η εικόνα του 23χρόνου μέσου κόντρα στους "κίτρινους" φυσιολογικά δεν ήταν καλή, από τη στιγμή που είχε μείνει τόσο καιρό εκτός δράσης. Ωστόσο, φάνηκε να είναι γενικά εκτός κλίματος, καθώς και τα στημένα που εκτέλεσε δεν ήταν καθόλου καλά. Επιπλέον, εμφανίστηκε βαρύς στις κινήσεις του, δίχως να θυμίζει παίκτη που βρίσκεται μόλις στα 23 του χρόνια. 

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιτελικού μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Κάτι που σημαίνει ότι στο τέλος της σεζόν ο παίκτης είτε πρέπει να πωληθεί, είτε να επεκταθεί η συνεργασία του κλαμπ μαζί του. Ειδάλλως, τον Γενάρη του 2022 θα μπορεί να φύγει ελεύθερος. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαντάζει σχεδόν απίθανο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπουζούκη. Επομένως, η πώληση μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ!

Θυμίζουμε, ότι προ διετίας ο Παναθηναϊκός ξεκινούσε τις συζητήσεις για τον Μπουζούκη από το 1 εκατ. ευρώ. Πλέον, ο παίκτης θα μπορούσε να παραχωρηθεί ακόμα και με μια πρόταση χαμηλότερη των 400-500 χιλ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιος Έλληνας τον… κέρδισε - Όνομα έκπληξη από Ντρεοσί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags