Facebook Pixel Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρώην σούπερ σταρ κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες
| 2021-04-23 21:26:00

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρώην σούπερ σταρ κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες

Sportdog Team
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πρώην σούπερ σταρ κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες

Μια ακόμα υπόθεση για επίθεση εναντίον γυναικών με θύτη άνθρωπο του αθλήματος έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής (23/4). Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος εμπλέκεται σε τέτοιες κατηγορίες, μιας και πριν ένα χρόνο η σύζυγός του είχε δείξει στις αστυνομικές αρχές τους μώλωπες που της είχε προκαλέσει

Ράιαν Γκίγκς: Σαν... βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βίας σε μια 30χρονη, αλλά και επίθεση σε μια 20χρονη. Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατηγορηθεί και για τρία αδικήματα την 1η Νοεμβρίου, όταν είχε κληθεί η αστυνομία στο Worsley. Βέβαια δεν είναι πολύς ο καιρός που η σύζυγος του, Κέιτ Γκέβιλ, τον είχε κατηγορήσει δημόσια για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της, έχοντας δείξει τους μώλωπες που της είχε κάνει στις αστυνομικές αρχές της Αγγλίας.

Μάλιστα τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί για τον Ουαλό, αφού σχεδόν είκοσι λεπτά από τη δημοσιοποίηση της είδησης η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να τον απολύσει από την θέση του προπονητή, με την θέση του να παίρνει ο Ρόμπερτ Πέιτζ. Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καθίσει στους πάγκους της εθνικής Κ21, Νορθάμπτον και Πορτ Βέιλ, θα καθοδηγήσει τους «δράκους» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου με βοηθό τον Άλμπερτ Στούιβενμπεργκ.
 

Η Ουαλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου κάλεσε άμεσα ΔΣ μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Ράιαν Γκίγκς, χωρίς όμως να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags