Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Χοντρό παιχνίδι" με Λιβάγια - Ποιος δεν τον θέλει στον Ολυμπιακό - "Τρελαμένος" μετά την ΑΕΚ!
| 2021-04-24 10:00:00

"Χοντρό παιχνίδι" με Λιβάγια - Ποιος δεν τον θέλει στον Ολυμπιακό - "Τρελαμένος" μετά την ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χοντρό παιχνίδι" με Λιβάγια - Ποιος δεν τον θέλει στον Ολυμπιακό - "Τρελαμένος" μετά την ΑΕΚ!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο ρόλος του Σεμέδο. Φούντωσαν οι φήμες για την επιστροφή του Κροάτη στη Σούπερ Λιγκ, ως αντίπαλος της Ένωσης και παίκτης των Πειραιωτών. Ποιος… του ρίχνει πόρτα στο Λιμάνι;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Μάρκο Λιβάγια εμπλέκεται, μεταγραφικά, με τον Ολυμπιακό, κάτι που προκύπτει από ρεπορτάζ των... Κροατών δημοσιογράφων. 

Συγκεκριμένα, η «index.hr», αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια, το καλοκαίρι, επειδή στις αρχές της επόμενης σεζόν και δη σε ένα κρίσιμο σημείο της, θα χρειαστεί να παίξει χωρίς τους Χασάν και τον Ελ Αραμπί. Οι δύο φορ αναμένεται να είναι παρόντες στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πόσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό; Η αλήθεια είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν... καίγεται για τον Λιβάγια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και προκατειλημμένος. Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός τα πηγαίνει εξαιρετικά με... κάθε χαρακτήρα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, που μόνο εύκολο δεν τον λες. 

Πάντως, ο Κροάτης φρόντισε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, πηγαίνοντας ξανά στην πατρίδα του, για χάρη της Χάιντουκ. Ο Λιβάγια έχει προλάβει ήδη να συμμετάσχει σε 6 αγώνες, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως έχει μοιράσει 4 ασίστ! Σε αυτό το διάστημα η κροατική ομάδα έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Μάλιστα, στη νίκη επί της Ρίεκα, μοίρασε την ασίστ στο μοναδικό γκολ του ματς, ενώ ασίστ μοίρασε και στην ισοπαλία με 1-1 με την Γκόριτσα.

Το καλύτερο του ματς ήταν το 2-2 με την Σλάβεν Μπελούπο, καθώς και τα 2 γκολ προήλθαν από δικές του τελικές πάσες! Όντας 27 χρονών είναι δεδομένο πως δεν πήγε στην Χάιντουκ για να ριζώσει εκεί και για αυτό τον λόγο το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Κοινώς, θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να αποκτηθεί σε... τιμή ευκαιρίας. 
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Μαρινάκης και Μαρτίνς - Φεύγει τώρα Έλληνας άσος - Όνομα έκπληξη, εκεί υπογράφει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags