Facebook Pixel Παναθηναϊκός: O Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται έτοιμος να ρίξει χρήμα!
| 2021-04-24 13:15:00

Ο πρώτος που έκλεισε ο ΠΑΟ - Τίτλο με Έλληνες και μικρούς - Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για τον...

Ο πρώτος που έκλεισε ο ΠΑΟ - Τίτλο με Έλληνες και μικρούς - Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για τον...

Η πρώτη μεταγραφή των Πρασίνων είναι εξτρέμ. Ποιο το νέο πλάνο της διοίκησης για την επόμενη μέρα, οι Έλληνες που θα γίνουν βασικοί με τον επόμενο προπονητή και οι μεταγραφές που θα γίνουν και κοστίσουν. Οριστική απόφαση για αύξηση του μπάτζετ.
 

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν είναι ο Χουάν Χοσέ Παρέα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το πρόσφατο ρεπορτάζ του Sportdog για το μέλλον του παίκτη στους "πράσινους".

Ο Κολομβιανός επιθετικός έκανε ένα μεγάλο step up τη φετινή περίοδο στον ΝΠΣ Βόλο, όπου εκτός όλων των άλλων έμαθε να καλύπτει και μια καινούργια θέση. Εκείνη του εξτρέμ. Θυμίζουμε, ότι ο Περέα είχε επεκτείνει πέρσι τη συνεργασία του με το "τριφύλλι", προτού φύγει σαν δανεικός για τους Θεσσαλούς. 

Η επικείμενη επιστροφή Περέα έρχεται να προστεθεί στο γενικότερο project αξιοποίησης νέων ποδοσφαιριστών, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλει να πετύχει ουσιαστικά το κλαμπ, είναι να μπορέσει να κάνει ξανά πρωταθλητισμό με νεαρά παιδιά όπως ο Αλεξανδρόπουλος, ο Ιωαννίδης, ο Καμπετσής, ο Περέα και όχι μόνο, να τίθενται στο προσκήνιο.

Πάντα βέβαια, η συνύπαρξή τους με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές θα βοηθήσει αυτούς πρώτα απ' όλα, να κάνουν ακόμα γρηγορότερα το limit up. Και τον Παναθηναϊκό, από την άλλη, να βρει μια ισορροπία μεταξύ ενθουσιασμού και πείρας. Όπως έχουμε γράψει άλλωστε ξανά, πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να αυξήσει το μπάτζετ, οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα και για μεταγραφές κάποιων καλών, έμπειρων και ποιοτικών παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Διούδης; - "Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... κρότο στον Παναθηναϊκό - "Ξεπουλάει" Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags