Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Καθάρισαν Βέλεθ και Πούγγουρας στην Τούμπα - "Εγκλωβισμένος" ο Βίγια, "κλάταρε" μετά το 60’ ο…
| 2021-04-25 17:19:00

Καθάρισαν Βέλεθ και Πούγγουρας στην Τούμπα - "Εγκλωβισμένος" ο Βίγια, "κλάταρε" μετά το 60’ ο…

Καθάρισαν Βέλεθ και Πούγγουρας στην Τούμπα - "Εγκλωβισμένος" ο Βίγια, "κλάταρε" μετά το 60’ ο…

Η εντυπωσιακή άμυνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που ξεχώρισαν και το μεγάλο πρόβλημα με τον Βιγιαφάνιες. Ποιος ήταν ο Πράσινος που δεν άντεξε να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι;

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού, στον... τελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το "άχρωμο" 0-0. Οριστικά εκτός Ευρώπης οι «πράσινοι».

Διούδης: Είχε μία καλή απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο, επιδεικνύοντας συνολικά σταθερότητα κάτω από τα γκολπόστ.

Χατζηθεοδωρίδης: Πήρε τη θέση του Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας και σε καμία περίπτωση, δεν έκανε τις προωθήσεις που συνηθίζει ο Ισπανός. Από εκεί και πέρα έδειξε συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι.

Βέλεθ: Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Ισπανός στόπερ. Δυναμικός στις επεμβάσεις του, δεν άφησε φάσεις να περάσουν από το κέντρο της άμυνας. Έκανε καλό δίδυμο με τον Πούγγουρα.

Πούγγουρας: Ο Μπόλονι δεν ξεκίνησε βασικό τον Σένκεφελντ και ο λόγος δεν ήταν μόνο η ανετοιμότητά του, αλλά και η καλή "χημεία" Πούγγουρα-Βέλεθ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν εύστοχος στις παρεμβάσεις του, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.

Μολό: Πήρε τη φανέλα βασικού ξανά από τον Σάντσες και απέδειξε γιατί ήταν αυτός τόσο καιρός ενδεκαδάτος. Ο Γάλλος έβαλε τα πόδια του στη «φωτιά», ενώ δεν δίστασε να πάιξει σκληρά όταν η φαση το απαιτούσε. Έχει μία σωτήρια επέμβαση με το κεφάλι στο πρώτο ημίχρονο.

Σανκαρέ: Σε κάθε ματς μετά από το 60' μοιάζει να κουράζεται κι αυτό ακριβώς το φαινόμενο παρατηρήθηκε ξανά. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να αποκτήσει μέγεθος μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός,

Μαουρίτσιο: Επανήλθε στο αρχικό σχήμα ο Βραζιλιάνος, δίχως να εντυπωσιάσει. Καλός στις μεταβιβάσεις του, αλλά δεν είχε συνδρομή στο να γίνουν οι «πράσινοι» πιο απειλητικοί επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπιασε ένα βολέ από καλή θέση στα όρια της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Νιάς: Πήρε περισσότερες επιτελικές πρωτοβουλίες από οποιοδήποτε άλλο ματς, χωρίς βέβαια να αφήσει ποτέ τη θέση του αμυντικού χαφ. Μάλιστα στο πρώτο μέρος εκτέλεσε απευθείας και ένα φάουλ, χωρίς πάντως να βρει εστία.

Βιγιαφάνιες: Όπως σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού στα πλέι-όφ, έτσι και στην Τούμπα ο Αργεντινός ξεκινούσε από αρκετά πίσω τις προσπάθειές του. Δεν βρήκε τους χώρους που θα επιθυμούσε, τη στιγμή που κατέγραψε καλές εκτελέσεις των στημένων φάσεων.

Ιωαννίδης: Έπειτα από το εξαιρετικό παιχνίδι και το γκολ με την ΑΕΚ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις. Πολύ τρέξιμο από τα άκρα, πίεσε και έδωσε μάχες για να κερδίσει μπάλες και κατοχές. Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν είχε την ευκαιρία για να τελειώσει κάποια φάση.

Μακέντα: Απομονωμένος ο Ιταλός επιθετικός, βοήθησε περισσότερο στο να «σπάσει» μπάλα παρά να απειλήσει, ως αποτέλεσμα της ασθενούς (συνολικά) επιθετικής παρουσίας του Παναθηναϊκού.

Ενγκμπακοτό: Αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Μπόλονι και πάτησε χορτάρι για να τονώσει επιθετικά το «τριφύλλι». Είχε ένα πανέξυπνο «τσίμπημα» με το οποίο επιχείρησε να βγάλει τον Μακέντα μόνο απέναντι στον Πασχαλάκη, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πρόλαβε την κατάσταση και επενέβη σωτήρια.

Καμπετσής: Πέρασε στο ματς αντί του κουρασμένου Ιωαννίδη και προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν ευνοούσε κάτι τέτοιο.

Καρλίτος: Παρότι έπαιξε ελάχιστα έχει μία τρομερή ευκαιρία να σκοράρει στο 96', αλλά ο Πασχαλάκης λέει "όχι" στο φαλτσαριστό σουτ του Ισπανού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags