Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Εκτός ρυθμού ο Τζόλης, "βούτηξε" για πέναλτι ο Κρμέντσικ - "Τρελάθηκε" ο Γκαρσία και τον έκανε αλλαγή!
| 2021-04-25 17:31:00

Εκτός ρυθμού ο Τζόλης, "βούτηξε" για πέναλτι ο Κρμέντσικ - "Τρελάθηκε" ο Γκαρσία και τον έβγαλε!

Εκτός ρυθμού ο Τζόλης, "βούτηξε" για πέναλτι ο Κρμέντσικ - "Τρελάθηκε" ο Γκαρσία και τον έβγαλε!

Ποιος παίκτης τα... άκουσε από τον κόουτς του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Ο προβληματισμός για τον νεαρό Τζόλη, η καλή αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου και ο Κρμέντσικ που... έψαξε το πέναλτι, αντί να προσπαθήσει να σκοράρει.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Τούμπας για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε τους "ασπρόμαυρους" ισόπαλους δίχως τέρματα με τον Παναθηναϊκό.

Πασχαλάκης: Έκανε τεράστια απόκρουση στην τελευταία φάση. Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε άλλες φάσεις, όμως έβγαλε τα… λεφτά του στο φινάλε κρατώντας το 0-0.

Βιεϊρίνια: Εστίασε για ακόμη μια φορά στο αμυντικό κομμάτι, όντας πλέον... στόπερ και είχε ένα ήσυχο απόγευμα

Βαρέλα: Καλό παιχνίδι για ακόμη μια φορά, από τη στιγμή που η φάση του 78΄ κρίνεται ως μη γενόμενη, αν και στην τελευταία φάση ο Καρλίτος ξέφυγε μέσα στην καρδιά της άμυνας, με τον Πασχαλάκη να... σώζει τους αμυντικούς του.

Μιχαηλίδης: Πήρε την ευκαιρία που περίμενε από τον Γκαρσία και είχε ένα σχετικά ήσυχο μεσημέρι. Βέβαια φταίει και αυτός στην τελευταία φάση.

Λύρατζης: Αρκετά αθόρυβο ματς επιθετικά, ενώ πρόλαβε και να κιτρινιστεί πριν δώσει τη θέση του στον Ίνγκασον. Θα μπορούσε να απειλήσει περισσότερο με την απουσία του Χουάνκαρ στην αντίπερα όχθη. Από εκεί και πέρα θα μπορούσε να ήταν και μοιραίος στη φάση του 78΄, με τον Καμπετσή να τον κάνει ότι θέλει.

Αουγκούστο: Ένα ακόμη ματς που έβγαλε δυναμισμό και βοήθησε στο πρώτο μέρος για τον έλεγχο του κέντρου από τους γηπεδούχος.
Τσιγγάρας: Ξεκίνησε για να δώσει ανάσες στον Σβαμπ, ήταν σχετικά κακός και αντικαταστάθηκε από τον Αυστριακό στο 55΄.

Μπάμπα: Ήταν πολύ αθόρυβος επιθετικά και ειδικά από το 30΄ και έπειτα προωθήθηκε ελάχιστα. Αμυντικά ήταν αρκετά σταθερός.

Τζόλης: Επέστρεψε ως βασικός, ωστόσο είναι φανερό πως είναι εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να βγει αρκετά νωρίς. Ένα σουτ και μια καλή πάσα μέσα στην περιοχή ο φτωχός απολογισμός του.

Ελ Καντουρί: Δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.

Σβιντέρσκι: Καλά κλεισμένος και χωρίς πολλές τελικές. Πολλά τα παράπονα του Γκαρσία από τον ίδιο, βγάζοντας τον από το ημίχρονο εκτός ματς.

Οι αλλαγές

Κρμέντσικ: Έχασε τεράστια ευκαιρία στο 91΄, ενώ έπεσε εύκολα στη φάση του 95΄, παρότι θα μπορούσε να συνεχίσει και να την τελειώσει... εκβιάζοντας το πέναλτι.

Σβαμπ: Έδωσε πνοή στην ομάδα του και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ θα μπορούσε να ήταν και πιο απειλητικός στο 77΄, εάν δεν τον ανέτρεπε ο Νιας.

Μουργκ: Είχε την εντολή να εκτελεί τα στημένα, ωστόσο δεν έκανε σε κάποιο σημείο αισθητή την παρουσία του.

Λάμπρου: Επανεμφάνιση μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο ήταν φανερό ότι δεν είχε ρυθμό.

Ίνγκασον: Μπήκε για να πάρει ρυθμό, ωστόσο εκτέθηκε σε δύο φάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags