Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εγκλωβισμένος ο Φορτούνης, έκανε ό,τι ήθελε ο Μπρούμα – Το χειρότερο του παιχνίδι με Ολυμπιακό ο…
| 2021-04-25 21:36:00

Εγκλωβισμένος ο Φορτούνης, έκανε ό,τι ήθελε ο Μπρούμα – Το χειρότερο του παιχνίδι με Ολυμπιακό ο…

του Παναγιώτη Νικολάου
Εγκλωβισμένος ο Φορτούνης, έκανε ό,τι ήθελε ο Μπρούμα – Το χειρότερο του παιχνίδι με Ολυμπιακό ο…

Γιατί έγιναν αλλαγή στο ημίχρονο Χασάν και «Φόρτου» και πώς… καθάρισε το ματς ο ταλαντούχος εξτρέμ ερχόμενος από τον πάγκο. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι υστέρησαν για τους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακό, στο... αδιάφορο ματς με τον ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, που είχε ως αποτέλεσμα μια ακόμη νίκη για την ομάδα του Μαρτίνς με 2-0, χάρη σε προσωπικό σόου του Μπρούμα. Το ματς το πήρε ο Μαρτίνς με τις αλλαγές του πάντως.

Κρίστινσον: Απειλήθηκε κυρίως από τα σουτ του Πέτρου Μάνταλου, κάνοντας μάλιστα μια σπουδαία απόκρουση στο 24΄. Δεύτερο σερί ματς και θετικός βαθμός για τον Ισλανδό στα... ρεπό του Σα.

Σεμέδο: Είδε το γκολ του στο 37΄ να ακυρώνεται, ορθώς. Κατά τα άλλα σχετικά ήσυχος ματς, ενώ κιτρινίστηκε προτού γίνει αλλαγή.

Παπασταθόπουλος: Απέκρουσε ένα σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ενώ δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα. Έχει βρει πλέον ρυθμό.

Χολέμπας: Προωθούσε ορθά την μπάλα, κυρίως προς τον Ρέαμπτσουκ, ενώ έκανε και ένα κρίσιμο κόψιμο στον Ανσαριφάρντ.

Ανδρούτσος: Έχει... πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του και δικαίως. Πήγε να βγάλει ασίστ στο 57΄ για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία.

Ρέαμπτσιουκ: Θα λέγαμε πως έκανε ένα από τα καλύτερα ματς επιθετικά, καθώς οι σέντρες του ήταν απειλητικές. Κομβικός και αμυντικά όπως στην φάση στο τέλος με τον Τάνκοβιτς.

Μπουχαλάκης: Έκανε ένα κακό ματς, με αποτέλεσμα να βγει στο 46΄. Από τα χειρότερα φετινά του ματς.

Σίλβα: Παρότι κιτρινίστηκε ο Μαρτίνς τον άφησε σε όλο το ματς. Έχασε μια καλή ευκαιρία και ανέβηκε κάπως στο δεύτερο μέρος.

Μασούρας: Για ακόμη μια φορά ήταν καλός αμυντικά και έβγαλε και την πάσα στον Ελ Αραμπί ανοίγοντας την άμυνα της ΑΕΚ στο 1-0, για να βάλει το γκολ ο Μπρούμα.

Φορτούνης: Εγκλωβισμένος από τον σχηματισμό της ΑΕΚ δεν φάνηκε και βγήκε στο ημίχρονο.

Χασάν: Έχασε μια καλή ευκαιρία στο 19. αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικός και βγήκε στο ημίχρονο.

Οι αλλαγές

Μπρούμα: Συγκλονιστικό ματς από τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και έκανε ό,τι ήθελε! Δύο προσωπικά γκολ και στέλνει μήνυμα παραμονής.

Εμβιλά: Μπήκε ξανά από τον πάγκο και έκανε ότι έπρεπε για να πάρει τον έλεγχο του ματς ο Ολυμπιακός. Έβγαλε και μια τρομερή μπαλιά στον Ανδρούτσο.

Ελ Αραμπί: Έβγαλε την ασίστ στον Μπρούμα και ήταν ο... δεύτερος καλύτερος παίκτης μετά τον Πορτογάλο, αν και έχασε και ευκαιρίες.

Βαλμπουενά: Μπήκε ως αλλαγή, είχε διάθεση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 74΄.

Καμαρά: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" Μήτρογλου, κλείνει Έλληνα φορ ο Άρης - Κόλπο Ολυμπιακού με Δουβίκα; - Στέλνουν αντι-Ομάρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags