Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας που… τρέλανε τον Αλαφούζο - Του τα "σκάει" χοντρά - Βασικός με τον νέο προπονητή!
| 2021-04-26 18:55:00

Ο Έλληνας που… τρέλανε τον Αλαφούζο - Του τα "σκάει" χοντρά - Βασικός με τον νέο προπονητή!

Ο Έλληνας που… τρέλανε τον Αλαφούζο - Του τα "σκάει" χοντρά - Βασικός με τον νέο προπονητή!

Οι πρώτες υπογραφές για τη νέα σεζόν και ο παίκτης που συζητήθηκε όσο λίγοι μετά το ντέρμπι της Τούμπας. Οι Πράσινοι κάνουν στροφή στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ήδη έχουν δύο εξαιρετικά ταλέντα στα χέρια τους, πάνω στους οποίους θέλουν… να χτίσουν την επόμενη μέρα.

Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης εξελίσσεται σε asset για τον Παναθηναϊκό. Εξελίσσεται δηλαδή σε μια δυνατή επένδυση και Σε έναν παίκτη του οποίου το "ταβάνι" αποδεικνύεται, στην πράξη, πολύ υψηλό.

Συνολικά φέτος η χρόνια του στα πράσινα, απ' όταν πήρε το... χρίσμα του Μπόλονι, κρίνεται εξαιρετική. Τελευταία ξαναήρθε στο προσκήνιο με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ και γενικά με την άκρως θετική παρουσία του στα τελευταία ντέρμπι με τους δύο "Δικεφάλους" σε ΟΑΚΑ και Τούμπα κατά σειρά.

Αυτό που αγωνιστικά κάνει τον Ιωαννίδη να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, είναι το ποσό δυνατός είναι. Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι η σωματική δύναμη είναι κάτι που λείπει από αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς ταλέντο διαθέτουν μπόλικο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Sportdog, η ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης θα κληθεί για πρόωρη επέκταση συμβολαίου και αύξηση των αποδοχών δεν αργεί. Η εκτίμηση του Γιάννη Αλαφούζου στο πρόσωπό του, άλλωστε, είναι και γνωστή και μεγάλη.

Με αφορμή το τελευταίο κρατήστε και κάτι άλλο σημαντικό. Ο Ιωαννίδης είναι από τα top ταλέντα προς αξιοποίηση στον Παναθηναϊκό, βάσει της αξιολόγησης που έχει γίνει. Επομένως και ο επόμενος προπονητής που θα έρθει μετά τον Μπόλονι, θα γνωρίζει τις προθέσεις του συλλόγου γύρω από τον παίκτη. 

Επανεμφάνιση Καμπετσή

Μετά από ένα διάστημα απραξίας, ο Αργύρης Καμπετσής πήρε σεβαστό χρόνο έστω και ως αλλαγή απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των "πράσινων" στην Τούμπα κατά το δεύτερο ημίχρονο.

Ο νεαρός επιθετικός αντικατέστησε τον Φώτη Ιωαννίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης, αναστατώνοντας τους αμυντικούς του "Δικεφάλου", με αποκορύφωμα τη φάση του ακυρωθέντος γκολ από τον Κίκο Μακέντα.

Το βασικότερο πλεονέκτημα του Καμπετσή είναι το ότι έχει πολύ καλή πρώτη επαφή με την μπάλα, κάτι που του επιτρέπει να γυρίζει και να απειλεί με το πρόσωπο. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην επίμαχη φάση, όπου ο "Κάμπε" πάσαρε στον Μακέντα για το "πράσινο" 1-0 που τελικώς ακυρώθηκε από τον Γκεστράνιους, με τις γνωστές μετέπειτα αντιδράσεις από πλευράς "τριφυλλιού".

Να σημειωθεί ότι μετά το φινάλε στην Τούμπα, συζητήθηκε η εμφάνιση Καμπετσή και ειδικότερα, το γεγονός ότι στη φάση με το γκολ στο 79' ο φορ του Παναθηναϊκού δεν έπεσε και συνέχισε την προσπάθειά του, παρότι το μαρκάρισμα που δέχθηκε ήταν ο ορισμός του αντιαθλητικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να πάρει μάθημα ο Αλαφούζος - Ας… έφευγαν από την Τούμπα - Έφταιγε ο Τζίγγερ για τη Ριζούπολη;

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags