Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κίνδυνος για το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού - Αποθέωσαν "Ερυθρόλευκο" από ΑΕΚ, "τέλειωσαν" δύο!
| 2021-04-27 10:00:00

Κίνδυνος για το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού - Αποθέωσαν "Ερυθρόλευκο" από ΑΕΚ, "τέλειωσαν" δύο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Κίνδυνος για το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού - Αποθέωσαν "Ερυθρόλευκο" από ΑΕΚ, "τέλειωσαν" δύο!

Οι δύο που φεύγουν από την Ένωση και οι τρεις μεταγραφές! Για ποιον παίκτη που στηρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν υπάρχει η εξέλιξη που όλοι περίμεναν στο Λιμάνι; Και ποιον παίκτη των Πειραιωτών σχολίασαν θετικά στελέχη της Ένωσης στο Γ. Καραϊσκάκης, πετώντας σπόντες για τους δικούς τους;

 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Βλέπω πως το... πρότζεκτ Τζολάκη στον Ολυμπιακό έχει πάει αρκετά πίσω. Όχι βέβαια πως πήραν τα χρόνια τον ταλαντούχο  Κρητικό στόπερ, που πήγε στου Ρέντη ο Κονταρός. Απλώς αποδείχθηκε... επικοινωνία πως ο Τζολάκης θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σα την επόμενη 2ετία,  εφόσον φύγει ο Πορτογάλος κίπερ. 

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο - για μένα απίθανο - να δούμε κάποτε βασικό Έλληνα γκολκίπερ και δη τόσο νεαρό. Θυμάστε άλλωστε πόσο εύκολα και γρήγορα "κάηκε" το...πρότζεκτ Καπίνο, μετά από ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ(επί Χάσι ακόμη). Anyway o δίκαιος Πέδρο Μαρτίνς, παρότι πιστεύει στο ταλέντο του Τζολάκη, σωστά  έχει δώσει τα γάντια του Νο 2 στην "ερυθρόλευκη" ιεραρχία, στον Ογκμουντούρ Κρίστινσον...

Παρεμπιπτόντως η παρουσία του Κρίστινσον στο τελευταίο ντέρμπι έφερε και τις αναπόφευκτες συγκρίσεις με τους συναδέλφους του στην ΑΕΚ. Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ, πιστός στο...rotation του στους τερματοφύλακες (παγκόσμιας πρωτοτυπίας... πατέντα, όταν μιλάμε για ματς πρωταθλήματος), να έβαλε τον Αθανασιάδη (ήταν η ...σειρά του) αντί του Τσιντώτα, αλλά η ... μπάλα πήρε και τους δυο. Συγκεκριμένα, υπήρξαν "κιτρινόμαυρα" στελέχη που υποστήριζαν οτι ο διεθνής 31χρονος Ισλανδός κίπερ, που είναι αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό, έστεκε άνετα ως βασικός στην Ένωση. Κοινώς πως είναι καλύτερος και του Τσιντώτα και του Αθανασιάδη!! 

Θέλετε  και την ερμηνεία των συγκεκριμένων σχολίων; Το καλοκαίρι μπορεί ( ή πρέπει ;)να χαιρετήσουν από το ρόστερ της ΑΕΚ και οι δυο!! Όχι δηλαδή μόνο ο Τσιντώτας, όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα. Το χειρότερο για την ΑΕΚ είναι πως και ο τρίτος τερματοφύλακας, ο 21χρονος Χατζηεμανουήλ, σύμφωνα με τους ειδικούς/γνώστες είναι (πολύ) "λίγος" για την ΑΕΚ (καλός σωματότυπος και ρεφλέξ αλλά...τίποτα άλλο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαφάνισε" 8 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρτίνς - Δεν το περίμεναν με τίποτα οι οπαδοί - Απίστευτα νούμερα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags