Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη σούπερ μεταγραφή του ΠΑΟ για καλοκαίρι - Άλλο επίπεδο - Ο μεγάλος "σύμμαχος" για το deal!
| 2021-04-27 11:30:00

Η πρώτη σούπερ μεταγραφή του ΠΑΟ για καλοκαίρι - Άλλο επίπεδο - Ο μεγάλος "σύμμαχος" για το deal!

Η πρώτη σούπερ μεταγραφή του ΠΑΟ για καλοκαίρι - Άλλο επίπεδο - Ο μεγάλος "σύμμαχος" για το deal!

Οι Πράσινοι ήδη ξεκίνησαν τις επαφές και προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση νωρίς, ώστε να τον έχουν από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι τρομερά δύσκολη μεταγραφή, όμως στο Τριφύλλι πιστεύουν πως έχουν την... βοήθεια που χρειάζεται για να φτάσουν σε συμφωνία.
 

Παναθηναϊκός - Σεχ Νιάς: Αγωνίζεται ως γνωστόν με τη μορφή δανεισμού στους «πράσινους». Το deal με την Λιλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όταν και προβλέπεται ο 21χρονος να επιστρέψει στη Ligue 1.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός και ο ίδιος ο Πιέρ Ντρεοσί, θα ήθελαν να παρατείνουν την παραμονή του Νιάς στην Αθήνα. Υπόθεση δύσκολη, μιας και από την Λιλ τον Γενάρη δεν συζητούσαν καν την τοποθέτηση όψιον αγοράς στη συμφωνία τους με το «τριφύλλι».

Ο μόνος τρόπος να βλέπαμε τον 21χρονο αμυντικό χαφ να συνεχίζει με το «τριφύλλι», θα ήταν να παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο ο δανεισμός του από την Λίλ. Και κατά βάση αυτό είναι το σενάριο που δουλεύει ο Ντρεοσί και για το οποίο, είναι αποφασισμένος να δώσει... μάχη, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει σχετικά το Sportdog.

Από μεριάς του, ο Σεχ Νιάς νιώθει καλά στην Αθήνα. Του αρέσει το περιβάλλον του Παναθηναϊκού και εφόσον η Λιλ έχει βλέψεις πρωταθλητισμού, θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα παίζει.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι εσχάτως ο ποδοσφαιριστής μοιάζει ακόμα πιο... ψημένος να συνεχίσει με τα πράσινα! Και ως αποτέλεσμα της ανεβασμένης του διάθεσης, μάλιστα, είδαμε και έναν Νιάς να παίρνει αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Έλληνας που… τρέλανε τον Αλαφούζο - Του τα "σκάει" χοντρά - Βασικός με τον νέο προπονητή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags