Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάει" η πρώτη μεγάλη πώληση Ολυμπιακού - Η κίνηση Μαρτίνς που δείχνει μεταγραφή - 15+ "μύρια"!
| 2021-04-27 16:41:00

"Σκάει" η πρώτη μεγάλη πώληση Ολυμπιακού - Η κίνηση Μαρτίνς που δείχνει μεταγραφή - 15+ "μύρια"!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκάει" η πρώτη μεγάλη πώληση Ολυμπιακού - Η κίνηση Μαρτίνς που δείχνει μεταγραφή - 15+ "μύρια"!

Όλα δείχνουν ότι κορυφαίο όνομα των Πειραιωτών τελειώνει από την ομάδα και γεμίζει με... χρυσάφι τα ταμεία. Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς που προδίδει εξελίξεις καοι "σειρήνες" από Αγγλία.
 

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πανεύκολα το πρωτάθλημα Ελλάδας, έχοντας την πολυτέλεια τώρα στα πλέι-οφ να δοκιμάζει παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς και νέα σχήματα εν όψει προκριματικών Champions League.

Ο σχεδιασμός για το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης περιόδου έχει ξεκινήσει και εκτός από τις μεταγραφές, ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο ότι θα κάνει και ηχηρές πωλήσεις! Η αγοραστική αξία ορισμένων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, άλλωστε, έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός για τον οποίο έφτασε η ώρα να παραχωρηθεί, είναι ο Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται να... μοσχοπουλήσουν τον Αφρικανό μέσο με ποσό άνω των 15 εκατ. ευρώ! Αυτός είναι και ο λόγος, μάλιστα, που ο Καμαρά δεν αγωνίζεται πολύ τελευταία, καθώς στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Μαντί συζητείται εδώ και καιρό ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και πολλών συλλόγων της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος για το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού - Αποθέωσαν "Ερυθρόλευκο" από ΑΕΚ, "τέλειωσαν" δύο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags