Facebook Pixel Δημήτρης Ναλιτζής - ΠΑΟΚ: "Φωτιά" ο Ναλιτζής - Φοβερές ατάκες για Τζόλη, Ζαγοράκη, Κατσούρ, ΠΑΟΚ - Αυτόν τον επιθετικό προτιμάει
| 2021-04-29 17:00:00

"Φωτιά" ο Ναλιτζής - Φοβερές ατάκες για Τζόλη, Ζαγοράκη, Κατσούρ, ΠΑΟΚ - Αυτόν τον επιθετικό προτιμάει

Sportdog Team
"Φωτιά" ο Ναλιτζής - Φοβερές ατάκες για Τζόλη, Ζαγοράκη, Κατσούρ, ΠΑΟΚ - Αυτόν τον επιθετικό προτιμάει

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόσο της ΑΕΚ, όσο και του "δικεφάλου του Βορρά" έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και μίλησε για τα... πάντα. Αναφέρθηκε τόσο στο νέο μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά πήρε θέση και στο δίλημμα Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου

Δημήτρης Ναλιτζής - ΠΑΟΚ: Ο πρώην παίκτης των δύο Δικεφάλων, μίλησε στο Metrosport 95.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στη Σέντρα" το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8) αναλύοντας τον αγώνα των δύο ομάδων για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα έριξε απίστευτες... ατάκες για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για το δίλλημα του ποιον επιθετικό των "ασπρόμαυρων" προτιμάει.

Αρχικά ανέφερε για τον λόγο που δεν ακούγεται συχνά να μιλάει: "Υπάρχει αυτό το παρεξηγήσιμο στην Ελλάδα ότι όταν μιλήσεις για μία άλλη ομάδα την ώρα που δουλεύεις σε έναν άλλο σύλλογο, μπορεί να παρεξηγηθεί. Τώρα που δεν ασχολούμαι με τον Πανιώνιο είναι πιο εύκολο να μιλήσω σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου".

Για τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: "Η εικόνα του ΠΑΟΚ στην αρχή μου άφησε πολύ θετικά μηνύματα με έναν άνθρωπο που ξέρει την ομάδα και τα αποδυτήρια. Ο χρόνος ήταν πολύ λίγος για έναν ΠΑΟΚ που πρέπει κάθε Κυριακή να κερδίζει, ωστόσο ο Γκαρσία ξέρει το περιβάλλον και θα πρέπει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο να διεκδικεί και πάλι το πρωτάθλημα, από του χρόνου κιόλας".

Για να συμπληρώσει: "Είναι δύσκολο το παιχνίδι, μπορεί να έχει το γκολ εκτός έδρας, αλλά αναμετρώνται δύο καλές ομάδες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στην καλύτερη περίοδο τους. Δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρα και αυτό κάνει τα παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, παρόλο που έχει ένα προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα".

Για τους παίκτες του Δικεφάλου ατομικά, σημείωσε: "Ο Σφιντέρσκι μυρίζει το γκολ, είναι μέσα στις φάσεις και αν βοηθηθεί επιπλέον θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Όταν η ομάδα έχει τις φάσεις, θα είναι στο γκολ είτε θα το δημιουργήσει. Ο Τζόλης είναι ένα παιδί που είχε κάποια στοιχεία όταν τον είδα στην Κ19, αλλά δεν έλεγα ουάου και εν τέλει αποδείχθηκε ότι έπρεπε να τον πιστέψουν και να του δώσουν την ευκαιρία. Αν δεν έμπαινε δεν θα είχε αυτή την πορεία και τώρα τον ζητάνε ευρωπαϊκές ομάδες. Πρέπει να προσέξουμε αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε τις ευκαιρίες που αξίζουν. Ο Τσιγγάρας έχει την ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι και μου αρέσει πολύ. Εγώ δεν βλέπω τα όσα βλέπει ο προπονητής στην προπόνηση, γιατί εκεί φαίνεται η δουλειά και ο προπονητής διαλέγει τον καταλληλότερο ανάλογα με την κατάσταση και τη φόρμα που βρίσκεται".

Για τον ίδιο αλλά και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που λείπουν: "Εγώ αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα, αλλά σύντομα μπορεί να αλλάξει αυτό, τώρα είμαι άνεργος από το ποδόσφαιρο. Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά επειδή το θέλω. Ο Κατσουράνης επέλεξε τη Νίκη Βόλου, εγώ θα τον ήθελα ακόμα και πιο ψηλά αλλά κάποιους ανθρώπους που είμαστε υγιείς στο κεφάλι μας, στο μυαλό μας και στην καρδιά μας δεν μας θέλουν πολλές φορές. Σούπερ η επιλογή του Ζαγοράκη για την ΕΠΟ, είναι ποδοσφαιράνθρωπος", είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ναλιτζής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags