Facebook Pixel ΑΕΚ: Τριπλό… χτύπημα Μελισσανίδη: Φέρνει πίσω Έλληνα άσο - Εκεί ρίχνει χρήμα - "Τέλος" τέσσερα ονόματα
| 2021-05-02 10:30:00

Τριπλό… χτύπημα Μελισσανίδη: Φέρνει πίσω Έλληνα άσο - Εκεί ρίχνει χρήμα - "Τέλος" τέσσερα ονόματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τριπλό… χτύπημα Μελισσανίδη: Φέρνει πίσω Έλληνα άσο - Εκεί ρίχνει  χρήμα - "Τέλος" τέσσερα ονόματα

Παίρνει... σκούπα και τα αλλάζει όλα. Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν. Ρεπορτάζ με ονόματα για την επόμενη ημέρα της Ένωσης. Ο διεθνής άσος που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, η μεταγραφή που θα ανεβάσει το μπάτζετ και οι παίκτες που... χαιρετούν.

ΑΕΚ: Στο προσκήνιο του ελληνικού ρεπορτάζ παίζει έντονα το όνομα του Αλέξανδρου Κατράνη για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον πρώην άσο του Ατρομήτου, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην γαλλική Σεντ Ετιέν. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί εκεί είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί το περασμένο καλοκαίρι στην τουρκική Χατάισπορ με δανεισμό μονοετούς διάρκειας. Εκεί έχει βρει ρυθμό για τα καλά μετρώντας 24 ματς και έχει ως απολογισμό 1 γκολ και 3 ασίστ.

Παρότι η γαλλική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματα του το καλοκαίρι του 2017, δεν έχει τύχει για την ώρα να φορέσει την φανέλα της και έχει κάνει ουσιαστικά τρεις θητείες ως δανεικός σε Ατρόμητο, Μουσκρόν και τώρα στην τουρκική ομάδα. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 για να μπορέσει να έρθει στην ΑΕΚ θα πρέπει είτε να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τους Γάλλους είτε να τον αγοράσει η Ένωση. Η Σεντ Ετιέν είχε δώσει περίπου 700 χιλ. ευρώ για να τον αποκτήσει, οπότε φαντάζει δύσκολο να τον παραχωρήσει χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος, ενώ η αξία του είναι σε άνοδο και από τον Μάρτιο αξίζει περισσότερο από 1.000.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο πως μετά την άκρως επιτυχημένη φετινή του χρονιά θα είχε ρόλο στην ΑΕΚ και θα μπορούσε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις μια θέση στην βασική ενδεκάδα με τον Έλντερ Λόπες. Εάν είναι και υγιής, σε περίπτωση που αποκτηθεί, θα λέγαμε πως θα είναι το φαβορί για να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του επόμενου προπονητή.

Φέρνει τερματοφύλακα, υπέρβαση για τον φορ

Δεν είναι κοινό μυστικό πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού και... αναντικατάστατου γκολκίπερ! Εξάλλου, το πείραμα με Τσιντώτα και Αθανασιάδη έχει αποτύχει παταγωδώς. Τελευταίο παράδειγμα ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ, με τον πρώτο να τρώει γκολ από την κλειστή του γωνία.

Όπως είναι λογικό έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα. Μεταξύ άλλων και η πιθανή επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα. Από εκεί και πέρα, έπαιξε στο ρεπορτάζ και το όνομα του Τόμας Καμίνσκι παρόλα αυτά η περίπτωση του διεθνούς Βέλγου τερματοφύλακα δεν είναι απλή.

Ο τερματοφύλακας της Μπλάκμπερν δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με την αγγλική ομάδα που τον αγόρασε 500.000 ευρώ από την Γκενκ το περασμένο καλοκαίρι και τον κοστολογεί 1 εκατ. ευρώ plus. Χρήματα που δεν... περισσεύουν στην ΑΕΚ για μια θέση όπως αυτή του τερματοφύλακα. Δεν είναι κοινό μυστικό πως η υπέρβαση θα γίνει για την θέση του στράικερ και... μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 σούπερ ταλέντα του ΠΑΟ - "Σφήνα" από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Στόπερ στόχος της Γιουβέντους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags