Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός είναι... χαμένη υπόθεση στην ΑΕΚ - 1 "μύριο" στα ταμεία - "Σκάει" και επιστροφή-έκπληξη! (vids)
| 2021-05-02 11:35:00

Αυτός είναι... χαμένη υπόθεση στην ΑΕΚ - 1 "μύριο" στα ταμεία - "Σκάει" και επιστροφή-έκπληξη!

Αυτός είναι... χαμένη υπόθεση στην ΑΕΚ - 1 "μύριο" στα ταμεία - "Σκάει" και επιστροφή-έκπληξη!

Στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για το τέλος της χρονιάς και για τον σχεδιασμό της επόμενης. Εξάλλου, ο Παναγιώτης Κονέ είναι... διαρκώς στο πόδι.

ΑΕΚ: Πάντως, πέρα από τους παίκτες που θα αποκτηθούν, στην Ένωση αξιολογούν και όσους είχαν φύγει ως δανεικοί. Μάλιστα, αυτοί που απέδωσαν αρκετά καλά ήταν δύο. Πιο συγκεκριμένα οι Ντανιέλε Βέρντε και Μίλος Ντέλετιτς. Ο πρώτος κάνει γεμάτη χρονιά στην Ιταλία και ο δεύτερος με τη φανέλα της Λαμίας, την οποία έσωσε μόνος του...

Πάντως ο πρώτος είναι.... χαμένη υπόθεση για την παραμονή του, από τη στιγμή που η πιθανή παραμονή της Σπέτσια στην Serie A θα σημαίνει πως θα καταβάλλει 600 χιλιάδες, έχοντας ήδη δώσει 400 χιλιάδες. Κοινώς θα φέρει στο ταμείο της ΑΕΚ 1 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στον Ντέλετιτς είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού ο παίκτης θα γυρίσει στην ΑΕΚ από τη Λαμία. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στο χέρι του να μην παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός και να διεκδικήσει αρκετά δυνατά μια θέση στο ροτέισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή "μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη - Ποιον θέλουν πίσω στην Ελλάδα - Εκεί τον στέλνουν δανεικό!
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags