Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Νεότερος… Βαλμπουενά - Με 5 εκατ. έρχεται Ολυμπιακό και διώχνει τον... - Έχει ταχύτητα και ντρίμπλα"
| 2021-05-02 14:25:00

"Νεότερος… Βαλμπουενά - Με 5 εκατ. έρχεται Ολυμπιακό και διώχνει τον... - Ταχύτητα και ντρίμπλα"

του Γιώργου Κτενά
"Νεότερος… Βαλμπουενά - Με 5 εκατ. έρχεται Ολυμπιακό και διώχνει τον... - Ταχύτητα και ντρίμπλα"

Ο εξτρέμ-έκπληξη για το Λιμάνι, οι βοήθειες που θα δώσει και τα χρήματα που απαιτούνται για να κλείσει η συμφωνία. Το Sportdog.gr αναλύει το αγωνιστικό του προφίλ και... παρουσιάζει τον τρόπο που θα χωρέσει στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη χρονιά.

Ολυμπιακός: Με καλά λόγια αναφέρθηκε στη περίπτωση του Κάιλ Λάριν ο Γιάννης Τσιακίρης, σε δηλώσεις του στο sportdog.gr, καθώς ο 26χρονος Καναδός άσος φαίνεται ότι ενδιαφέρει τους Πειραιώτες ενόψει τής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Βαθύς γνώστης τού τουρκικού ποδοσφαίρου ο Γ. Τσιακίρης, μίλησε για την καριέρα τού Λάριν στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, την τιμή που θα μπορούσε να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, αλλά και τι θα μπορούσε να προσφέρει στην 11άδα των Πειραιωτών, αν τελικά αποκτηθεί. 

"Δεν είχε εύκολο γκολ και τον έκραζαν - Παίζει ψευτοεννιάρι - Δεν ήταν βασικός γιατί..."

"Έχει περάσει από πολλά κύματα η καριέρα του στην Μπεσίκτας, αλλά φέτος έχει συμβολή στη ομάδα, παίζει και σκοράρει. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν βασικός γιατί δεν είχε το εύκολο γκολ και τον έκραζαν. Τον είχαν πάρει για το γκολ, δεν το είχε πέρσι, φέτος φαίνεται να το έχει περισσότερο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γιάννης Τσιακίρης. 

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Είναι ακραίος, εξτρέμ, παίζει στα άκρα, δεξιά και αριστερά. Έχει πολύ καλή ταχύτητα, είναι ψηλός, φέτος έχει συμβολή στην Μπεσίκτας. Τον είχαν δώσει δανεικό στο Βέλγιο όταν δεν πήγαινε καλά, αλλά φέτος παίζει ωραία. Είναι διεισδυτικός, είναι ντριπλέρ, μπορεί να παίξει και στην επίθεση, αλλά ως αυτό που λέμε ψευτοεννιάρι". 

"Πολλά τα 7 εκατ. - Νεότερος Βαλμπουενά - Ποιοτικότερος Μασούρας - Θυμίζει Μπρούμα"

Το ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός δίνει 7 εκατ. ευρώ. Είναι ποσό που αξίζει;

"Νομίζω ότι αυτά τα χρήματα είναι πολλά, αν και είναι ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή ηλικία. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει 4-5 εκατ. και να τον αποκτήσει, τα 7 εκατ. ευρώ τα θεωρώ πολλά. Ηλικιακά είναι καλά όμως, στηρίζεσαι πάνω του σε βάθος χρόνου, κι αυτό είναι σημαντικό". 

Τι παραπάνω μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό ο Λαρίν;

"Είναι, ας πούμε, ένας νεότερος Βαλμπουενά, ένας ποιοτικότερος Μασούρας, θεωρητικά είναι πιο πάνω από τον Μασούρα. Βέβαια, αν μείνει ο Μπρούμα, δεν έχει νόημα να έρθει ο Λαρίν. Θυμίζει τον Μπρούμα στο παιχνίδι του, δεν έχει νόημα να υπάρχουν δύο ίδιοι παίκτες".

"Ταιριάζει με Φορτούνη - Τροφοδοτεί για γκολ Αραμπί και Χασάν"

Τέλος, θέλω να μου πεις με ποιους θα μπορούσε να ταιριάξει, θεωρητικά, στην 11άδα του Ολυμπιακού.

"Θεωρητικά είναι για να αντικαταστήσει τον Βαλμπουενά, πόσο μπορεί να παίζει μαζεμένους αγώνες ο Γάλλος; Είναι νεαρός ο Λαρίν, μπορεί να ταιριάξει με τον Φορτούνη και φυσικά είναι παίκτης που μπορεί να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς που έχει ο Ολυμπιακός". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Τσιμίκα - "Εκεί θα πάει - Για Ολυμπιακό πρέπει…" - Θα τον είχε... τελειώσει ο Μουρίνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags