Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πρώτος top άσος που "τελείωσε" από τον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει - Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια!
| 2021-05-05 08:00:00

Ο πρώτος top άσος που "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει - Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος top άσος που "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει - Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια!

Η αποχώρησή του θα φέρει αλλαγές στο ρόστερ και προσθήκες. Ποιος είναι ο ξένος ποδοσφαιριστής, με ένα πολύ καλό βιογραφικό και υψηλό συμβόλαιο, που το καλοκαίρι θα αλλάξει ξανά ομάδα. Ποιοι οι λόγοι για αυτή την εξέλιξη και πού θέλει να πάει...

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Έναν σχεδιασμό που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στους στόπερ, με δεδομένο πως την παρούσα φάση οι μόνοι σίγουροι είναι οι Μπα, Σεμέδο και Σωκράτης, εάν δεν πουληθεί κάποιος εκ των δύο πρώτων.

Ο Αβραάμ ήδη έχει αρκετά θεματάκια τραυματισμού, ενώ υπάρχει και ο Σισέ, για τον οποίο μπορεί η Σεντ Ετιέν να μην πληρώσει την ρήτρα, ωστόσο φαντάζει αρκετά δύσκολο για τον ίδιο να γυρίσει στην Ελλάδα.

Όχι επειδή δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά το πιθανότερο για τον ίδιο είναι πως στην παρούσα φάση δεν θα είναι ο πρώτος του στόχος να αγωνιστεί ξανά στην Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος θέλει να εξαργυρώσει την καλή χρονιά που κάνει στο δεύτερο μισό της στην Γαλλία.

Έτσι, η απόλυτη προτεραιότητα του θα είναι να βρίσκεται μακριά από τη χώρα μας και τη νέα χρονιά, κάτι που σημαίνει πως η πώληση του θα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική για τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, καμία ομάδα δεν θέλει παίκτες στο ρόστερ της που να στερούνται έξτρα αγωνιστικών κινήτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη "αρπαγή" μεταξύ των Big 5 - Έλληνας άσος που τον θέλουν όλοι - Αρέσει σε Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags